24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Gempa bumi kuat ngabatu Inggris Baru, Papua Nugini

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-21
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-21

Gempa bumi saageung 6.2 nyerang wilayah New Britain, Papua Nugini ayeuna.

Laporan Gempa Awal:

Gedéna 6.0

Tanggal-Waktu • 25 Sep 2017 20:29:25 UTC

• 25 Sep 2017 20:29:25 caket pusatna

Lokasi 6.193S 152.735E

Jerona 5 km

Jarak • 210.2 km (130.3 mi) SSE Kokopo, Papua Nugini
• 296.3 km (183.7 mi) ESE di Kimbe, Papua Nugini
• 313.3 km (194.3 mi) W ti Arawa, Papua Nugini
• 453.5 km (281.1 mi) SSE of Kavieng, Papua Nugini
• 520.3 km (322.6 mi) NNE Alotau, Papua Nugini

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 6.7 km; Nangtung 3.8 km

Paraméter Nph = 82; Dmin = 230.0 km; Rms = 0.99 detik; Gp = 31 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov