Menteri Pariwisata Yordania tes positip pikeun coronavirus

Menteri Pariwisata Yordania tes positip pikeun coronavirus
Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Nayef Al-Fayez
Ditulis ku Harry S. Johnson

Urang Yordania Menteri Pariwisata sareng Barang Kuno, Nayef Al-Fayez, dinten ngumumkeun yén anjeunna parantos diuji positip pikeun COVID-19, saatos nampi hasil tés PCR anu dilaksanakeun kamari.

Dina pernyataan pers, dikaluarkeun dinten Kemis, menteri nyarioskeun yén kaayaan kasihatananana "stabil," nambihan anjeunna ayeuna ngalaman isolasi bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.