24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan wartos Swédia Breaking News Pembaruan Tujuan Wisata

Swédia masihan suaka samentawis pikeun awéwé Afghan umur 106 taun

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1

Awéwé Afghan umur 106 taun anu ngumbara ka Éropa di 2015 anu ngalibatkeun putrana sareng putuna ngabawannana ngalangkungan gunung sareng leuweung parantos dipasihan panyumputan samentawis di Swédia.

Pengadilan Banding Migrasi ngumumkeun Rebo yén anjeunna parantos ngabalikeun kaputusan ku Badan Migrasi Swédia pikeun ngusir Bibihal Uzbeki, anu parah ditumpurkeun sareng bieu tiasa nyarios.

Pengadilan nyatakeun yén anjeunna aya dina "kaayaan kaséhatan anu parah pisan," nambihan yén pengusiran "tiasa dianggap perlakuan anu teu manusiawi sareng ngahinakeun."

Anjeunna dibéré "ijin tinggal terbatas-waktos salami 13 bulan" anu dipungkas 19 Juli 2019, saur putu na Mohammed Uzbeki. Perjalanan Uzbeki ngalangkungan Éropa janten berita utama dina 2015.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov