24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pasar perjalanan luar negeri China tiasa nyandak dua taun pikeun rebound

Pasar perjalanan luar negeri China tiasa nyandak dua taun pikeun rebound
Pasar perjalanan luar negeri China tiasa nyandak dua taun pikeun rebound
Ditulis ku Harry S. Johnson

Industri pariwisata domestik China parantos mimiti bouncing deui - tapi pasar perjalanan kaluar tiasa henteu pulih sapinuhna salami dua taun.

Ning Guoxin, Wakil Présidén di Uni Core Communication, ngawartoskeun ka panel para ahli pariwisata Cina yén perjalanan domestik bakal janten arus utama, sabab pasar luar bakal ngaraos pangaruh panyakit pandemi salami dua taun ka payun.

Liburan Nasional Poé Nasional sareng Mid-Autumn Festival anu anyar ngahasilkeun 637 juta kadatangan wisatawan domestik salami waktos dalapan dinten - sakitar 79% tina jumlah anu katingali dina 2019.

Dr Tongqian Tony Zou, Asistén Présidén di Universitas Studi Internasional Beijing, mairan: "Di daérah ASEAN, masarakat peryogi waktos pikeun ngahémat artos anu ilang nalika krisis.

"Butuh sahenteuna satengah ka sataun pikeun jalma ngamimitian liburan, sedengkeun pariwisata jarak jauh tiasa langkung lami."

Cenah palanggan milih pikeun tur domestik anu langkung pondok, kalayan téknologi contactless datang ka payun.

Operator di Cina adaptasi programna pikeun ngalaksanakeun pergeseran ieu sareng parantos nawiskeun pangalaman budaya online pikeun ngajaga profilna.

Inisiatif sanés pikeun naékkeun pengeluaran kalebet dukungan pikeun padagang jalan sareng kios, sareng usaha alit ngalayanan "efek lipstik", dimana konsumen hoyong mésér barang méwah anu langkung murah.

Dr Sun Bo, ti Menteri Budaya sareng Pariwisata, nyatakeun harga tikét disubsidi ngabantuan ngahirupkeun deui seni pertunjukan di Beijing, sareng reservasi online hartosna yén para pengunjung tiasa mesen slot anu parantos waktuna kanggo ngahaturanan di tempat wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.