24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Komoros Ngabobol Warta kabudayaan Rapat Berita Industri piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Comoros nguatkeun deui tanaga

comores
comores

Wakil Présidén Komoro Djaffar Ahmed Said Hassani anu ogé tanggung jawab Pariwisata di Comores parantos nguatkeun deui industri pariwisata bangsa-bangsa di pulau. Wakil Présidén nembé ngiringan Majelis Umum UNWTO di Chengdu, Cina nalika Comoros katampi salaku anggota Organisasi Pariwisata Dunya.

Dinten ayeuna jelas yén Wakil Présidén Comores nuju didukung ti jabatan pangluhurna nalika Présidén Pulo éta sacara pribadi aya dina peletakan batu yayasan pikeun Hotel Golden Tulip énggal dina tempat tilas Hotel Itsandra.

Drive pariwisata anu anyar saé mangrupikeun warta anu saé pikeun Comores sareng Laporan Pariwisata Saint Ange miharep VP Djaffar Ahmed Said Hassani teraskeun kasuksésan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.