10 urang gunung tiwas, 7 anu leungit di longsor puncak tertinggi di Mongolia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-22
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-22

Mayit 10 jalma anu kajiret dina longsoran di puncak paling luhur Mongolia, Otgontenger, pulih ku panyelamat, saur Badan Manajemen Darurat Nasional Mongol.

Tujuh gunung anu sanésna tetep leungit. Sakelompok pendaki 30, yuswa antara 30 sareng 50, katempuhan longsoran nalika turun tina puncak puncak 4,021-méter dinten Minggu.

Operasi nyalametkeun, ngalibetkeun 100 jalma sareng dua helikopter, ditunda di Otgontenger kusabab gelap, tapi bakal dilanjutkeun dina Salasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN