24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema Pengumuman Pers Romantis Kawinan Bulan Madu Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Wines & Arwah

Ngabobol warta pikeun Seychelles ti The Wedding Bashers

The-Kawinan-Bashers
The-Kawinan-Bashers
Ditulis ku jelema nu nyunting

Ngabobol warta pikeun Seychelles ti The Wedding Bashers

Nyitak Friendly, PDF & Email

Éta berkat usaha Kantor Seychelles Pariwisata (STB) di Afrika Kidul, anu ngiringan konsultasi sareng produser salami tahap perencanaan acara TV kanyataanana yén Air Seychelles sareng The Moorings dibawa dina kapal pikeun nawiskeun bagian anu luar biasa tina hadiah utama pikeun para pemenang "The Bashers Kawinan."

Reputasi Seychelles salaku tujuan bulan madu anu kawéntar bakal nampi dorongan tambahan nalika ngabagéakeun para juara acara kawinan anyar anu ditayangkeun dina saluran DSTV Afrika Kidul - M-Net 101, salaku maskapai nasional, Air Seychelles sareng The Moorings - kapal pesiar perusahaan anu ngoperasikeun di Seychelles, mangrupikeun sponsor utama hadiah pamungkas pikeun acara TV kanyataanana anu judulna "The Bashers Kawinan."

Salaku tambahan pikeun hadiah hébat anu sanés, pasangan anu unggul ogé bakal nyandak tiket kelas bisnis di bumi anu disponsoran ku Air Seychelles salami kadua tujuh wengi di pulau-pulau Seychelles anu idéal, dina kapal pesiar anu lengkep, disponsoran ku The Moorings.

Épisode munggaran "The Bashers Kawinan" ditayangkeun dinten Minggu 17 Séptémber, ngamimitian pamirsa pamanggihan naon anu kajadian nalika urang Afrika Kidul tina sagala latar, budaya sareng agama muka dinten istiméwa na, kana naon anu dijelaskeun ku M-Net salaku unik acara kawinan.

The Bashers Kawinan bakal ningali tim sadaya-béntang bakat Afrika Kidul ngahurungkeun mikroskop dina 22 hajatan kawinan anu kedah ditonton, sareng M-Net ngajelaskeun formatna sakumaha raoseun tapi asik. Opat selebriti Afrika Kidul, ogé katelah "The Squad" bakal jalan ka kawinan pasangan Afrika Kidul biasa sareng nalika aranjeunna ngiringan dina pésta, aranjeunna ogé bakal bijaksana maréntahkeun unggal kawinan.

Pasukan anu diwangun ku mantan Miss South Africa - Cindy Nell, bintang Vuzu - Denise Zimba, koki TV internasional - Siba Mtongana sareng perencana kawinan luhur - Zavion Kotze, bakal difokuskeun masihan eupan balik anu otentik. Nanging, aranjeunna bakal ngalakukeun éta dina cara anu pikaresepeun, positip ngamungkinkeun para pamirsa ngaraos langkung aktipitas, bari ngajantenkeun unggal pasangan ngaraos yén usaha aranjeunna sadayana diapresiasi. Unggal kawinan bakal ditilik kana lima kriteria konci - pantun & kageulisan, hiasan, kadaharan, hiburan sareng pangalaman umum.

Kalayan kaméra nuturkeun sémah selebritis unggal léngkah, pemirsa bakal ningali naon anu aranjeunna pikirkeun, kumaha aranjeunna saling berinteraksi, naon anu ngoleksi gedé sareng anu henteu.

Pernikahan 22 anu diulas dina acara éta tiasa bénten-bénten dina anggaran, kabeungharan sareng téma sareng naha éta disetél dina pantai, di kebon anggur, daérah industri atanapi karéta bintang lima, koméntar sareng kritikna Bashers Kawinan bakal salawasna langkung seueur ku utas emas anu penting: cinta anu ngingetkeun kasempetan.

Saatos skuad parantos ngiringan sadayana 22 kawinan, 6 di antawisna bakal daptar janten bagian tina hiji finale bertemakan panganten unik anu bakal mutuskeun pasangan anu panganten anyar bakal kéngingkeun kado kawinan pamungkas 250 Rand Afrika Kidul sacara kontan, tujuh wengi sadetik bulan madu di Seychelles, diantara hadiah anu menarik.

Ngomentaran hadiah anu ditawarkeun ku Air Seychelles sareng The Moorings, diréktur kantor STB di Johannesburg, Lena Hoareau, nyarios: "Éta salawasna ngagumbirakeun ningali keterlibatan aktif para mitra bisnis Seychelles pikeun ngamajukeun tujuan pulau anu éndah pikeun dunya. Dina 2017, ku pandangan di Afrika Kidul khususna, kami untung janten Seychelles ditampilkeun sacara positip di seueur jaringan tipi anu ngalangkungan sababaraha topik anu nunjukkeun keragaman tujuan. "

The Bashers Kawinan dihasilkeun ku [sic] Hiburan sareng disiarkeun dina saluran M-Net 101 unggal Minggu wengi jam 1700 jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.