LOT Polandia Airlines nyiapkeun jadwal usum salju ka Amérika Latin

LOT-Polandia-Airlines-piagam
LOT-Polandia-Airlines-piagam
Ditulis ku jelema nu nyunting

LOT Polandia Airlines nyiapkeun jadwal usum salju ka Amérika Latin

Nyitak Friendly, PDF & Email

LOT Polandia Airlines nambihan 2 rute piagam jarak jauh ka Amérika Latin pikeun usum usum 2017/18 na.

Maskapai kasebut ngembangkeun jasa piagam na, sareng penerbangan usum tambahan bakal dianggo unggal 10-11 dinten antara Warsawa sareng Rio de Janeiro Galeao dimimitian dinten ieu, 2 Nopémber, sareng antara Warsawa sareng Kota Panama mimiti tanggal 25 Désémber.

Maskapai ieu parantos ngagaleuh pesawat terbang layang Boeing 787 Dreamliner, sareng sajabina aya pesawat anu sayogi pikeun rute jarak jauh - Embraer 170, Embraer ERJ175, Embraer ERJ195, sareng Boeing 737, dianggo pikeun penerbangan piagam domestik sareng Éropa.

Program piagam maskapai dina usum usum 2017/18 na ogé kalebet Bangkok, Cancun, Kota Ho Chi Minh, sareng Varadero.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News