24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Berita Riko Kosta Rika Républik Dominika Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News

Penerbangan anyar ti Fort Lauderdale ka Turks sareng Caicos, San Jose, Kosta Rika sareng Punta Cana, Républik Dominika

belah kidul kulon
belah kidul kulon

Benteng Lauderdale dugi ka Kapuloan Turks sareng Caicos, San Jose, Kosta Rika sareng Punta Cana, Républik Dominika. Layanan Anyar dina Airlines Kulon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Karibia peryogi bantosan nalika ngeunaan pariwisata. AS henteu gaduh operator anu ngageter Kulon Airlines Co. ngalakukeun ieu persis nalika ayeuna aranjeunna mimiti ngoperasikeun layanan internasional anyar unggal dinten ti Ft. Bandara Internasional Lauderdale-Hollywood (FLL) dugi ka Bandara Internasional Providenciales (PLS) di Kapuloan Turks jeung Kaikos, nagara operator 11 urang dilayanan. Salaku tambahan, Southwest® ngagagas jasa anyar diantara na kidul Florida gateway di FLL sareng duanana San Jose, Kosta Rika(SJO), sareng Punta Cana, Républik Dominika (PUJ), masihan Palanggan aksés nonstop ti Fort Lauderdale ka 10 tujuan di Amérika Latin jeung Karibia.

"Tilu ruteu anyar nyayogikeun nilai anu diperyogikeun Southwest pikeun urang Floridians anu ngarepkeun pantai di Provo anu terkenal di dunya Kurnia Bay, leumpang nepi ka kawah at Poasgunung seuneuan caket Kosta Rika ibukota, atanapi gaduh sabtu minggu riang dina Resort di Punta Cana, ”Saur Steve Goldberg, Wakil Présidén Senior Operasi Kidul & Barat Kidul anu ogé ngajabat salaku sponsor Eksekutif operator Florida. "Kalayan sambungan anu merenah pikeun Orlando, Tampa, sareng puluhan kota di peuntas jaringan domestik urang, tujuan internasional ieu ayeuna tiasa dugi di Kulon Kidul.

Dina kerjasama sareng Broward County, Kulon Kidul neraskeun damel pikeun ngarobih sareng mekarkeun Terminal 1 di FLL janten fasilitas anu langkung saé kalayan gerbang tambahan, saringan kaamanan, konsési, sareng kapasitas ngolah wates. Kulon Kidul ngaluncurkeun jasa internasional tambihan ti FLL dina Juni 2017.

"Kami investasi di Karibia kalayan pandangan anu optimis kana perjalanan sareng pariwisata sabab Hearts kami tetep sareng anu masih kénéh nyanghareupan tantangan anu penting, "tambah Goldberg. Saatos topan 2017, Kulon Kidul koordinasi sareng pejabat pamaréntah pikeun ngaoperasikeun dua belasan penerbangan anu teu dijadwalkeun Puerto Rico pikeun ngadukung upaya panulungan ku ngangkut jalma sareng pasokan anu diperyogikeun pisan. "Nalika pamulihan anu wani terus, hal anu paling seueur anu tiasa dilakukeun ayeuna ngan saukur liburan, damel perjalanan bisnis, sareng nyumbang kana kasadaran anu langkung ageung yén Karibia parantos balik kana bisnis. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.