24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Etihad Airways: Sejarah 10 taun sareng Nepal Aviation sareng Pariwisata

Pic-3
Pic-3

Etihad Airways ngahormatan pamangku kapentingan konci di Nepal pikeun nandaan dasawarsa kemitraan sareng ngagungkeun 10thulang taun penerbangan dijadwalkeun antara Abu Dhabi sareng Kathmandu.

Diplomat sareng pajabat pamaréntahan sareng penerbangan ngagabung sareng mitra industri perusahaan sareng perjalanan, sareng média lokal sareng karyawan maskapai maskapai Kathmandu nalika Etihad Airways mikawanoh kasatiaan sareng dukungan aranjeunna dina dua acara di ibukota Népal.

Paduka Saeed Hamdan Al Naqbi, Duta Besar UAE ka Nepal, mangrupikeun tamu terhormat dina acara pengetan anu diayakeun di Hotel Annapurna di Kathmandu. Para menak kaasup Yang Mulia Andrei Budnik, Duta Besar Rusia ka Nepal; Anu Kagungan Yves Andre Carmona, Duta Besar Perancis ka Nepal; sareng Dipak Adhikari, Kapala Protokol di Kamentrian Luar Negeri Nepal.

Etihad Airways ngaluncurkeun penerbangan anu dijadwalkeun antara ibukota Uni Émirat Arab sareng Nepal dina 28 Oktober 2007 kalayan opat jasa saminggu. Frékuénsi naék ka unggal dinten di 2010, dua kali kana dua penerbangan sadinten di 2013.

Maskapai éta parantos nyandak langkung ti 1.2 juta tamu di antara dua kota, sareng sajabina ti saprak 2007. Boh palanggan perusahaan sareng luang parantos ngagunakeun jasa antara Abu Dhabi sareng Kathmandu sareng kota-kota anu nyambungkeun di Wétan Tengah, Éropa, Afrika sareng Amérika Kalér. Ieu kalebet Amsterdam, Kairo, Chicago, Dammam, Frankfurt, London, Manchester, Milan, New York, Paris, Roma, Sydney, Toronto sareng Washington.

Paduka Saeed Hamdan Al Naqbi, Duta Besar UAE ka Nepal, nyarios: "Abdi hoyong ngahaturkeun rasa syukur anu tulus sareng nuhun ka Etihad Airways pikeun ngarayakeun 10 taun ngalayang ka Nepal. Kuring ngahargaan diangkat jadi Duta Besar Uni Émirat Arab ka Nepal taun ka tukang anu mangrupikeun kasempetan munggaran kuring pikeun nganjang ka nagara anu saé ieu.

"Kuring ngaharepkeun seueur pelancong ti peuntas Nepal terus ngalayang sareng Etihad Airways sareng ngamangpaatkeun sababaraha tujuan anu dituju maskapai nasional UAE, kalebet kota asal kami di Abu Dhabi sareng seueur tempat wisata na."

 

Etihad Airways parantos ngadukung konci industri pariwisata Nepal sareng aktip dina merjuangkeun proyék-proyék komunitas lokal salami mangtaun-taun.

Ieu kalebet ngadukung 60th peringatan Tenzing-Hillary Everest Marathon ka puncak Gunung Everest pikeun nyebarkeun pesen ngeunaan lingkungan anu bersih sareng héjo; Karyawan Etihad Airways ngiringan sareng ngadatangan panti asuhan, pusat pikeun barudak anu ditantang sacara fisik, sareng bumi pikeun manula; ngangkut bantuan kamanusaan sareng buruh nyalametkeun saatos gempa Nepal anu maut di 2015; ahli bedah ngalayang ti Inggris ka Nepal pikeun ngabantosan korban kusta; sareng sumbangan Etihad Tamu Mil ku anggota program kasatiaan maskapai nuju mésér barang pikeun anu peryogi.

 

Dougie Douglas, Manajer Daérah Etihad Airways pikeun Nepal, Bangladés sareng Sri Lanka, nyatakeun Nepal mangrupikeun bagian integral jaringan global maskapai éta, nyayogikeun sémah kalayan gampang perjalanan ka Abu Dhabi sareng sajabina.

 

"Tamu kami ti Nepal ditawarkeun kelas dunya, jasa anu meunang penghargaan ka langkung ti 600 tujuan di panjuru dunya kalayan Etihad Airways sareng maskapai mitra kami," saurna.

 

"Éta mangrupikeun kamitraan anu kuat sareng pamangku kapentingan konci didieu di Nepal sareng sacara global anu ngabantosan Etihad Airways unggul ka jangkung hébat dina ngan sababaraha taun. Sumanget kamitraan, dédikasi sareng komitmen ieu mangrupikeun bagian tina DNA Etihad Airways 'sareng kami nampi dukungan sadaya pemangku kapentingan pikeun ngajantenkeun Etihad Airways janten maskapai pilihan. ”

 

Pawana Shrestha, Manajer Jenderal Etihad Airways Nepal, nyatakeun aprésiasina kana perdagangan perjalanan, sareng agén lokal anu diaku ogé pagawé maskapai anu parantos lami atos ngayakeun penghargaan préstasi 10 taun.

 

"10 taun ka pengker Etihad Airways di Nepal ogé parantos ningali fokus kana usaha tanggung jawab sosial perusahaan urang pikeun ngadukung komunitas lokal. Khususna ngageter pisan ningali seueur sémah sareng réréncangan kuring di panjuru dunya ngalaksanakeun sababarah amal sareng kamanusaan anu dipimpin Etihad Airways di Nepal. ”

 

Kumisan ti patalimarga panumpang, Etihad Airways parantos ngadukung pasar ékspor ti Nepal, kalayan ngangkut angkutan barang, kalebet katun, karpét, karajinan tangan sareng kopi ka kota-kota di panjuru dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.