Hasil pangunjung Grup LATAM Airline Grup pikeun Oktober 2017

latam
latam

LATAM Airlines Group SA sareng anak perusahaanna, grup maskapai di Amérika Latin, dinten ayeuna ngalaporkeun statistik lalu lintas bulanan awal na pikeun Oktober 2017 dibandingkeun sareng Oktober 2016.

System passenger traffic increased by 4.2%, while capacity rose 2.7%. As a result, the ’s load factor for the month increased 1.3 points to 86.9%. International passenger traffic accounted for approximately 57% of the month’s total passenger traffic.

The following table summarizes traffic figures for the month and includes a year-to-date breakdown for LATAM’s main hijian.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Henteu aya tag pikeun pos ieu