Boeing sareng ALAFCO ngarengsekeun urutan pikeun 20 737 MAX 8 jet

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3

ALAFCO anu berbasis di Kuwait, panyadia global pikeun produk kontrakan pesawat komersial, ayeuna ngagaduhan 40 737 MAXs dina urutan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Boeing and ALAFCO Aviation Lease and Finance Company (ALAFCO) finalized an order for 20 additional 737 MAX 8s at the 2017 Dubai Airshow, doubling the lessor’s order book for the MAX airplane.

ALAFCO anu berbasis di Kuwait, panyadia global pikeun produk kontrakan pesawat komersial, ayeuna ngagaduhan 40 737 MAXs dina urutan. Kesepakatan éta, hargana $ 2.2 milyar dina harga daptar ayeuna, diumumkeun salaku komitmen di Paris Air Show.

“Our customers rely on fuel-efficiency, reliability and low operating costs to be successful and the 737 MAX aircraft will meet the needs of our customers, and support ALAFCO’s future growth,” said Adel A. Albanwan, Deputy Chief Executive Officer, ALAFCO. “We have had success with the 737 family in the past and are confident the 737 MAX will continue to help grow our business.”

Kulawarga 737 MAX nawiskeun kalenturan, réliabilitas sareng épisiénsi pangageungna dina pasar lorong tunggal, kalayan dalapan persén biaya operasi langkung handap tibatan pesaing utama na.

"Kami resep ngamajukeun kerjasama sareng ALAFCO sareng ngadukung ékspansi armada," saur Présidén & CEO Pesawat Boeing Komérsial Kevin McAllister. "Kamampuh 737 MAX 8 pikeun ngapung langkung jauh tibatan kompetisi bari nganggo bahan bakar kirang mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon konsumén sapertos ALAFCO parantos ngabantosan ngadamel 737 MAX pesawat anu paling gancang dijual dina sajarah Boeing."

737 MAX parantos ngaleuwihan 4,000 total pesenan dugi ka ayeuna. Kulawarga MAX ngempelkeun téknologi panganyarna CFM International LEAP-1B mesin, winglet Téhnologi Canggih sareng perbaikan sanésna pikeun nganteurkeun épisiensi, reliabiliti sareng kanyamanan panumpang anu luhur di pasar hiji-lorong.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN