24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Warta Breaking Nepal wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19

Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19
Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19
Ditulis ku Harry S. Johnson

nu Administrasi Penerbangan Sipil Cina (CAAC) ngumumkeun dinten ieu gantung saminggu ti hiber Bangladeshi US-Bangla Airlines Dhaka-Guangzhou sareng penerbangan Himalaya Airlines Kathmandu-Chongqing saatos sababaraha panumpang maskapai dina penerbangan éta nembe diuji positip pikeun coronavirus.

Numutkeun ka régulator penerbangan sipil Cina, genep panumpang diuji positip dina hiber Bangladeshi US-Bangla Airlines BS325 tanggal 1 Nopémber, sedengkeun genep diuji positip dina penerbangan H9787 tina Himalaya Airlines, patungan patungan Nepal-Cina, dina 4 November.

Gantungkeun hiber AS-Bangla Airlines bakal dimimitian ti 16 Nopémber, samentawis hiber Himalaya Airlines bakal mimitian ti 23 Nopémber, sareng duanana bakal salami tujuh dinten kalénder.

CAAC ngenalkeun mékanisme ganjaran sareng gantung dina 4 Juni pikeun salajengna ngandung panyebaran COVID-19.

Numutkeun kana kawijakan CAAC, upami sadaya panumpang asup pikeun uji coba maskapai négatip pikeun COVID-19 salami tilu minggu berturut-turut, maskapai operasi bakal kéngingkeun nambihan jumlah penerbangan na janten dua per minggu.

Upami jumlah panumpang anu positip ngahontal lima, penerbangan maskapai bakal ditunda saminggu. Gantungna bakal lami salami opat minggu upami jumlah panumpang anu positip ngahontal 10.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.