Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19
Régulator penerbangan Cina nunda dua penerbangan internasional kusabab kasus COVID-19
Ditulis ku Harry S. Johnson

nu Administrasi Penerbangan Sipil Cina (CAAC) ngumumkeun dinten ieu gantung saminggu ti hiber Bangladeshi US-Bangla Airlines Dhaka-Guangzhou sareng penerbangan Himalaya Airlines Kathmandu-Chongqing saatos sababaraha panumpang maskapai dina penerbangan éta nembe diuji positip pikeun coronavirus.

Numutkeun ka régulator penerbangan sipil Cina, genep panumpang diuji positip dina hiber Bangladeshi US-Bangla Airlines BS325 tanggal 1 Nopémber, sedengkeun genep diuji positip dina penerbangan H9787 tina Himalaya Airlines, patungan patungan Nepal-Cina, dina 4 November.

Gantungkeun hiber AS-Bangla Airlines bakal dimimitian ti 16 Nopémber, samentawis hiber Himalaya Airlines bakal mimitian ti 23 Nopémber, sareng duanana bakal salami tujuh dinten kalénder.

CAAC ngenalkeun mékanisme ganjaran sareng gantung dina 4 Juni pikeun salajengna ngandung panyebaran COVID-19.

Numutkeun kana kawijakan CAAC, upami sadaya panumpang asup pikeun uji coba maskapai négatip pikeun COVID-19 salami tilu minggu berturut-turut, maskapai operasi bakal kéngingkeun nambihan jumlah penerbangan na janten dua per minggu.

Upami jumlah panumpang anu positip ngahontal lima, penerbangan maskapai bakal ditunda saminggu. Gantungna bakal lami salami opat minggu upami jumlah panumpang anu positip ngahontal 10.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>