24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Italia Megatkeun Warta Warta Méwah wartos Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking UK

Bulgari sareng Heathrow mawa daya tarik Roma ka Terminal 5

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4

Bulgari parantos nyayogikeun desain anu saé sareng narik kana ruang pop up na

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kolaborasi anu suksés antara méwah méwah Italia Bulgari anu pangecér perjalanan global Dufry sareng Bandara Heathrow parantos langkung saléngkah deui kalayan bubuka toko Pop-up anyar di Heathrow Terminal 5. Pop-up ieu didedikasikan pikeun Perhiasan, Jam tangan sareng Kulit Barang ngeuyeuban pangalaman balanja méwah di terminal sareng nawiskeun kasempetan sanés pikeun mendakan Kaluaran ikon anu paling anyar di Bulgari.

Sparkling ku kreativitas Italia sareng kakuatan keur narik ati Roma, permata Bulgari geuwat dikenal pikeun jilid sensual, batu permata anu jelas, bahan anu gagah, warna juxtapositions anu boros sareng karakter arsitéktur anu kuat anu asalna tina akar Romawi na. Di toko anu énggal dibuka, asal-usul Mediterania sareng sentuhan Italia ngabahekeun rohangan jual 25 sqm, nyiptakeun perjalanan virtual di jalan kota abadi, anu raoseun sapertos perjalanan waktos liwat 2700 taun inspirasi Romawi. Gagasan anu dominan nyaéta ngamangpaatkeun batu marmer kuno sareng batu anu khas tina wangunan Romawi sareng nganyatakeunana dina géométri klasik kabuka pikeun interpretasi modéren, nyiptakeun hubungan anu teras-terasan antara inovasi sareng tradisi.

Roberto Marino, Travel Retail Director of Sales and Marketing di Bulgari nyarios, "Kami bangga nawiskeun wisatawan pangalaman unik di persimpangan jalan antara jaman baheula sareng ayeuna. Kalayan lebet ka toko kami, para nasabah henteu ngan ukur diangkut ngalangkungan warisan Romawi urang, tapi ogé ngagaduhan kasempetan pikeun mendakan ungkapan terbaik tina ikon kontémporér sareng abadi: Kumpulan Serpenti anu ngagoda, ti saprak mitologi Romawi kuno atanapi Impian Divas ', ngagedékeun hakekat feminitas Italia sareng diideuan ku mosaik canggih Roma kuno. Salaku upeti pikeun kaendahan Itali digabungkeun sareng kaahlian nonton Swiss, Bulgari resep pisan ningalikeun di Heathrow anu panghadéna Men's Watch salaku anu diadili di Grand Prix d'Horlogerie de Genève: jam Octo Finissimo Otomatis, nyaéta jam tangan ipis sadunya . "

The Men's Watch Award pikeun Octo Finissimo Otomatis - diluncurkeun dina Baselworld 2017 - mangrupikeun ikon pecah rékor dunya katilu anu diteruskeun ku Bulgari. Éta dugi ka ayeuna jam tangan awut-awut paling ipis di pasar ukur 5.15mm kandel, diaméterna 40mm sareng perumahan gerakan 2.23mm berkelok-kelok. Octo anu ikonik sakali deui ngadorong wates kamungkinan.

Chris Annetts, Diréktur Retail sareng Jasa Layanan Heathrow nyarios: "Bulgari parantos nyandak desain anu narik ati sareng desain anu pikaresepeun pikeun ruang pop up na. Bulgari kasohor pisan ku panumpang di sakumna dunya janten kami leres-leres resep tiasa nyandak aranjeunna barang anu langkung saé pikeun ningkatkeun pangalaman balanja. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov