24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan wawancara Warta Breaking Nepal jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Wawancara sareng Chhetup Tamang, CEO sareng pangadeg Treknepal.travel

Kacamata-Tamang-kacamata
Kacamata-Tamang-kacamata
Ditulis ku jelema nu nyunting

Wawancara sareng Chhetup Tamang, CEO sareng pangadeg Treknepal.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Treknepal.travel mangrupikeun agénsi trekking sareng ekspedisi anu berbasis di Nepal kalayan keahlian lokal anu teu aya tandinganna sareng prinsip étika sareng integritas anu kuat. Kiwari, .pelancaran wawancara pangadeg karismatik perusahaan.

. Wisata: Naon usaha anjeun?

Chhetup Tamang: Treknepal.travel mangrupikeun halaman wéb resmi Altitude Randonnee Trekking Pvt. Ltd. Kami mangrupikeun agénsi trekking sareng ékspédisi lokal anu berbasis di Kathmandu, didaptarkeun dina Pamaréntah Kabudayaan Pamaréntah Nepal, Penerbangan Sipil & Pariwisata.

.Travel: Naon idéntitas bisnis utama anjeun sareng naon nilai inti anjeun?

Chhetup Tamang: Kami parantos dikenal salaku perusahaan trekking sareng ekspedisi anu propésional pikeun 20 taun terakhir ngalangkungan kerja keras urang sareng pangalaman anu lega, dédikasi profesional sareng total tina tim kami.

Nilai-nilai urang kalebet kasalametan. Kami milih staf lapangan anu paling berpengalaman sapertos pituduh pendakian, pituduh trekking, pembimbing asisten, tukang masak trekking sareng portir trekking anu biasa sareng rute, budaya lokal, kaayaan geografis sareng tingkat kasulitan jalur trekking di daérah éta. Kami ogé ngagaduhan kerja tim kuat & sumanget tim sareng ngawangun kulawarga tunggal salami waktos urang sareng tamu urang, anu ku kami dibagi kanyaho sareng pangalaman kami. Kami ogé sacara patuh nuturkeun standar Organisasi Buruh Internasional pikeun mastikeun yén staf kami sareng kulawargana sangsara henteu garapan atanapi diskriminasi. Kami mayar gaji anu saé pikeun karyawan kami sareng nunjukkeun hormat pisan ka sadaya staf lapangan sareng kuli kami.

.Travel: Hayu urang ngobrolkeun jinis wisata sareng tujuan anu paling diperyogikeun

Chhetup Tamang: Épédisi anu paling populér kami nyaéta wisata trekking di Nepal, teras Bhutan sareng Tibet. Treks gampang kasohor ku wisatawan anu kirang berpengalaman anu hoyong nganjang ka daérah dina waktos anu sasarengan sareng henteu nganggo usaha fisik anu seueur. Nanging, hatur nuhun kana reputasi kami salaku organisasi ahli trekking anu kawéntar, kami gaduh seueur paménta pikeun ékspédisi utama anu salami sababaraha minggu, ogé pendakian puncak. Tur tematik ogé beuki populér sareng mimitian ti bulan madu / wisata kawinan dugi ka gunung, bersepeda, helikopter, Budha, Shamanisme sareng wisata Hindu.

.Travel: Anjeun ayeuna mangrupikeun salah sahiji spesialis trekking sareng ekspedisi terkemuka di Nepal sareng daérah. Kumaha anjeun ngahontal posisi ieu sareng kumaha sareng iraha éta sadayana ngamimitian?

Chhetup Tamang: Kuring lahir di 1981 di distrik Kavre, di bagian Wétan Nepal. Bapa kuring masak pikeun trep kémping sareng ékspédisi gunung. Janten, kuring mimiti damel salaku portir trekking di 1996 nalika umur kuring ngan 16 taun. Abdi diajar basa Inggris di universitas sareng Perancis di Alliance Francaise di Kathmandu. Teras, kuring nyandak pelatihan pituduh trekking lisénsi diploma ti Pamaréntah Nepal sareng latihan nyalametkeun sareng pertolongan cemas ti Féderasi Francaise de Sauvetage Secourisme. Parantos damel mangtaun-taun salaku pituduh trekking / gunung ngalangkungan Nepal sareng pikeun sababaraha agénsi Nepal sareng agénsi internasional lokal, kuring mutuskeun pikeun nyetél agénsi trekking sareng ekspedisi kuring nyalira di Nepal sareng didaptarkeun Altitude Randonnee Trekking Pvt. Ltd atanapi ART, salaku mérek dagang wisata. Ti saprak éta, bisnis naék ti saprak kakuatan ka kakuatan ngaliwatan kumawula pisan, kanyaho lokal sareng kaahlian lokal sareng dukungan ti Tim kuring anu luar biasa. Kami parantos kéngingkeun palanggan anu kalebet pangunjung ti sakumna dunya. Dina 2013, kuring ngadatangan Perancis sareng Swiss dimana kuring pendak sareng ahli lokal sareng klien sareng promosikeun organisasi kami. Dina 2016, kuring ilubiung dina Adventure Travel Show di Washington DC, AS dimana kuring salajengna ngangkat profil Treknepal.travel.

Fewa Lake, Pokhara, Nepal

Fewa Lake, Pokhara, Nepal

Panonpoé Tilelep di Dhaulagiri

Panonpoé Tilelep di Dhaulagiri

Gunung Manaslu

Gunung Manaslu

 

 

.Travel: Naon tren sareng kamajuan anu mangaruhan sektor pariwisata sareng bisnis anjeun ayeuna?

Chhetup Tamang: Aya kasadaran anu ningkat dina industri sareng di kalangan wisatawan ngeunaan pentingna pariwisata tanggel waler & sustainable. Kami sapinuhna komitmen pikeun ngajalankeun kagiatan eko-pariwisata sahingga lingkungan urang henteu rusak ku polusi. Kami nyorot pentingna pamekaran wisata désa ka pangunjung, anu tiasa ngajajah budaya sareng tradisi lokal. Pariwisata berkelanjutan ogé hartosna ngadukung komunitas lokal sareng kuring reueus nyatakeun yén Treknepal.travel kalungguhan dina bidang ieu: Kami ngayakeun acara amal dimana urang ngumpulkeun artos pikeun komunitas, staf sareng kulawarga anu kapangaruhan ku kajadian alami atanapi hese kaayaan ékonomi. Saatos gempa bumi, kami ngabantosan ngawangun dua gedong sakola di distrik Kavre kalayan dukungan asosiasi Perancis EDM (Enfances du Monde).

Dina hal strategi kamekaran urang pikeun 2018 sareng sajabina, urang teraskeun ngembangkeun kemitraan énggal di panjuru dunya sareng agén perjalanan utama, perorangan, asosiasi sareng klub petualangan. Kami ogé badé nyiapkeun usaha patungan pikeun masihan kontribusi kana pangwangunan wisata petualangan sakaligus ngajaga standar perdagangan internasional sareng ningkatkeun kasadaran pariwisata berkelanjutan.

.Travel: Strategi promosi pariwisata anu nyukupan meryogikeun gaduh halaman wéb anu pikaresepeun sareng efektif. Kumaha halaman wéb anjeun ngabédakeun nyalira?

Chhetup Tamang: Pikeun bisnis urang, penting pisan yén palanggan poténsial ti sakumna dunya tiasa kéngingkeun inpormasi sabisa ngeunaanTreknepal.travel sateuacan ngamimitian perjalanan. Kami nyobian nyorot unggal aspék perjalanan, ti kaamanan dugi ka pariwisata berkelanjutan sareng seueur tingkat trekking sareng pangalaman anu diperyogikeun. Unggal penghargaan, lisénsi sareng diploma anu kami nampi diunggah dina situs kami dina sumanget kajujuran, kapercayaan sareng transparansi lengkep.

.Jalan: Kumaha sareng iraha anjeun mendakan ngeunaan .ngalancarkeun sareng mimiti nganggo ngaran tungtung .travel? Naon anu parantos dikembangkeun?

Chhetup Tamang: Kuring kantos nguping sareng ningali .ngumbara salami sababaraha taun. Nalika kami ngararancang deui sareng ngaluncurkeun deui halaman wéb kami, kami henteu hoyong uih deui kana halaman wéb gaya perusahaan, janten kami mutuskeun treknepal.travel bakal janten nami anu paling pas sareng cocog pikeun organisasi kami.

.Travel: Milih domain / mérek anu leres dina internét mangrupikeun léngkah munggaran nuju kasuksésan online. Dina panempoan anjeun, naon manpaat utama anu ditawarkeun domain .travel ka halaman wéb anjeun?

Chhetup Tamang: Salaku perusahaan pariwisata berkelanjutan kalayan étika anu kuat sareng kredensial profesional, kami milih treknepal.travel salaku halaman wéb utama kami pikeun nganteurkeun rasa idéntitas anu kuat, rasa hormat sareng kredibilitas anu kami anggo salami 2 dasawarsa ka tukang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu.

Gunung Everest View ti Kalapathar

Gunung Everest View ti Kalapathar

Gunung Everest West View

Gunung Everest West View

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.