24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Breaking Ghana Investasi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pariwisata Ghana ngarepkeun ngabeledug sareng nanem modal dina acara proyék Hotel

Ghana
Ghana

Ascott Limited (Ascott), naékkeun pertumbuhan catetan taun ayeuna ku jalan mimiti na ka Afrika. Éta parantos ngamankeun kontrak pikeun ngatur dua sipat di jantung Accra, Ghana salah sahiji kota luhur di Afrika pikeun investasi. 220-unit Ascott 1 Oxford Street Accra bakal dibuka dina tahapan ti 2019, sedengkeun 40-unit Kwarleyz Residence bakal dibuka dina 4Q 2018.

Mr Lee Chee Koon, Chief Executive Officer Ascott, nyarios: "Kami gumbira nutup sataun pertumbuhan pikeun Ascott kalayan ditambahan hasil di benua anu sanés, Afrika, kana tapak global Ascott. Ascott nambihan 18 kota énggal di salapan nagara sareng ngamankeun rékor langkung ti 21,000 unit dina 2017. Ieu mah ngan ukur dua kali ningkatna di 2016, tapi ogé ékspansi portopolio panggedéna Ascott dina sataun. Kusabab sipat ieu sacara progresif dibuka sareng stabil, urang tiasa ngaharepkeun langkung seueur sumbangan pendapatan pikeun Ascott taunan. Ascott disetél pikeun ngaleungitkeun targétna 80,000 unit ogé payun taun 2020 nalika urang teraskeun sareng lintasan pertumbuhan ieu, ngalangkungan aliansi strategis, kontrak manajemén, waralaba sareng investasi. ”

Mr Lee nambihan: "Ascott parantos ngatur tempat padumukan kelas dunya sacara global salami 30 taun ka pengker sareng urang ningali kasempetan ageung pikeun nyandak Ascott ka Afrika, ékonomi kadua anu pangageungna ngembang di dunya saatos Asia. Tumuwuhna ékonomi Afrika didorong ku pangwangunan infrastruktur anu masif, kawijakan investasi anu pikaresep sareng populasi ngora. Ascott nyangking mérek anu kasohor sacara internasional, anu dipikacinta di jantung Accra, ibukota Ghana. Kami ngarepkeun paménta anu kuat tina lebetna bisnis sareng wisatawan anu luang sabab investasi langsung asing terus ningkat sacara gancang di pusat ékonomi sareng administrasi ieu. "

Mr Thomas Wee, Wakil Diréktur Ngatur Ascott pikeun India, Wétan Tengah & Afrika, nyarios: "Industri padumukan di Afrika ngagaduhan poténsial anu henteu acan kapendak. Ngatur Kwarleyz Residence masihan urang waktos-ka-pasar gancang sabab éta parantos aya dina pamekaran, bari urang ngarancang sipat kadua urang handapeun mérek Ascott The Residence kami anu mimiti, anu bakal nawiskeun eksekutif bisnis luhur hirup mewah di lingkungan anu éksklusif. Ascott 1 Oxford Street Accra bakal janten salah sahiji menara jangkung di Accra, jarak jalan kaki ka distrik kauangan, toko hiburan sareng ritel, sedengkeun Kwarleyz Residence aya di daérah padumukan kelas luhur anu dikurilingan ku kedutaan. Kalayan lokasi perdana di properti sareng perhotelan anu meunang penghargaan Ascott, duanana sipat bakal janten tarikan ageung pikeun para pelaku bisnis sareng liburan. ”

Dana Monetér Internasional perkiraan yén ékonomi Afrika bakal janten anu kadua panggancangna berkembang di dunya kalayan tingkat pertumbuhan taunan 4.3% ti 2016 dugi ka 2020. Kalayan jumlah penduduk ayeuna langkung ti samilyar, Afrika bakal janten tempat damel di dunya panggedéna- populasi umur kurang ti dua puluh taun2.

Ghana mangrupikeun tujuan investasi anu paling pikaresepeun di Afrika. Numutkeun kana Laporan Investasi Dunya 2017, investasi langsung asing di Ghana ningkat ku 9% kana rékor US $ 3.5 milyar dina 2016. Déwan Perjalanan & Pariwisata Dunya ngaharepkeun industri pariwisata di Ghana rék dilegakeun 5.6% dina 2017 sareng ngajaga pertumbuhan taunan tingkat 5.1% ti 2017 dugi ka 2027, sareng yén nagara éta bakal narik langkung ti dua juta wisatawan internasional dina 2027.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.