Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Air Europa nguatkeun hubungan ka Ékuador kalayan penerbangan ka Quito

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6

Maskapai disetél pikeun nutupan rute segitiga antara Madrid, Quito sareng Guayaquil kalayan tilu penerbangan per minggu, naék janten lima dina Juni

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti tanggal 1 Januari 2018, maskapai Spanyol bakal ngaliput rute segitiga antara Madrid, Quito sareng Guayaquil bari ogé ngajaga jadwal penerbangan ayeuna ka tujuan anu terakhir, anu dianggo dinten Senén, Rebo sareng Jumaah. Ayana ieu ogé bakal nguatkeun langkung jauh ti Juni 2018 sareng kanaékan hiber ka lima per minggu.

Jalur segitiga, anu diperkirakeun ngangkut langkung 90,000 panumpang dina taun kahiji, bakal dioperasikeun ku Airbus 330, anu badé angkat ti Bandara Adolfo Suárez Madrid Barajas jam 01:35 sareng badarat di ibukota Ékuador jam 12:20 ( waktos lokal). Dua jam sanggeusna, pesawat bakal angkat ka Guayaquil, dimana éta badé badé jam 17:10 sareng engké ngamimitian na balik deui ka Madrid.

Ditambahkeun Quito dina daptar tujuan Air Europa di Amérika ngarayakeun ulang taun sataun ti mimiti rute Guayaquil di 2017. Ditambahkeun ieu nyorot minat maskapai di nagara éta sareng tujuan pikeun nyumponan paménta, baik di wisatawan sareng perusahaan ngumbara.

Kaasup Quito, Air Europa ayeuna ngumbara ka 21 tujuan di Amérika, negeskeun posisina salaku maskapai patokan antara Amérika sareng Éropa, anu ningkat sacara konéksi antara duanana buana.

Sutradara Air Europa Inggris sareng Irlandia Colin Stewart nyarios: "Ditambahkeun Quito kana jaringan Air Europa salajengna nekenkeun posisi maskapai salaku maskapai spesialis Amérika Latin terkemuka. Dua kali penerbangan harian ti Gatwick tuang kana hub Air Europa di Madrid kanggo transfer lancar kana jaringan jarak jauh, anu ayeuna ngaliput 21 tujuan di Amérika. Salaku tambahan, Air Europa ogé parantos nyayogikeun investasi anu saé pikeun armada na sareng taun 2022 ieu bakal kalebet 22 tina pesawat Dreamliner anu diakui. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email