24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Berita Pantun Industri silaturahmi Warta Méwah wartos Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Sapuluh tujuan anu bakal datang pikeun taun 2018 parantos dikedalkeun

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4

Panilitian anyar ngungkabkeun yén ampir satengah wisatawan global (47%) hoyong langkung seueur perjalanan di 2018, kalebet liburan di kota anu pinuh ku sejarah sareng budaya (41%) ka tempat dahar (41%) sareng istirahat pantai (50%).

Ampir satengah jalma (45%) hoyong langkung langkung petualangan dina pilihan tujuanana sareng 60% hoyong ngalakukeun seueur kagiatan sabisa-bisa, janten naha manuk hantu wengi, pemuja srengéngé, juru tuang atanapi budaya wulung aya hal anu dipikaresep ku sadayana. liburan taun hareup.

Pikeun wisatawan AS di handap ieu mangrupikeun tujuan anu muncul pikeun 2018.

Sapporo, Jepang

Seueur wisatawan anu nganjang ka Jepang pikeun kahirupan malam anu rame di Tokyo atanapi kuil-kuil Kyoto, tapi dina 2018 wisatawan bakal ngalih ngajajah kota Sapporo anu dinamis. Kota ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngajajah gunung sareng sumber cai panas Hokkaido sareng nawiskeun réstoran anu hébat, anu paling dikenal pikeun rupa-rupa kadaharan ti laut. Pangaosan luhur Sapporo ku wisatawan Booking.com kalebet tuangeun, kadaharan ti laut sareng tuangeun gourmet, sareng opat tina sapuluh wisatawan global anu rencanakeun nyandak perjalanan tuangeun sareng inuman di 2018, Sapporo pastina tujuan anu kedah dipertimbangkeun pikeun adegan kadaharan anu mekar nyalira.

Nashville, AS

Nashville panginten kasohor ku pamandangan musik nagara anu legendaris, tapi éta ogé saé pikeun kagiatan kulawarga sareng kagiatan luar. Penggemar musik hoyong ngotéktak musium anu didaptarkeun ka Johnny Cash sareng Willie Nelson, sareng néwak sababaraha musik langsung di palang-palang di sakitar lingkungan kota anu sregep. Pecinta alam hoyong ngajajah seueur taman di kota, gampang diakses ku jalan kaki atanapi sapédah. Dina 2018, 17% wisatawan ngarencanakeun nyandak konsér musik atanapi perjalanan festival, sareng 36% wisatawan bakal diideuan pikeun nganjang ka tujuan anu ningali dina TV. Nashville ningkat saatos kasuksésan serial drama dingaranan éta.
Bukares, Romania

Kota Bucharest anu elegan anyar pikeun adegan istirahat kota alternatif sareng pilihan anu hadé kusabab musium, taman, kafé trendi sareng campuran seni nouveau sareng arsitektur modéren. Dina usum panas pastikeun nyéwa parahu di Taman Cişmigiu sareng usum salju, turun di salah sahiji seueur kopi anu raoseun di kota. Pangaosan luhur pikeun Bukares ku wisatawan Booking.com nyaéta arsitektur, kadaharan, musium sareng kota lami. Panilitian ngungkabkeun yén 41% palancong ngarencanakeun istirahat kota di taun 2018, janten pastikeun kalebetkeun Bukares.

Zakopane, Polandia

Resort gunung anu endah di Zakopane parantos populér pikeun liburan ski tapi narik langkung seueur wisatawan pikeun hiking di Tatra National Park. Tren pikeun liburan wellness henteu kalem pikeun 2018, kalayan ampir dua kali lipat jumlah jalma anu ngarencanakeun nyandak kasihatan sareng kaséhatan dina taun 2018 dibandingkeun sareng 2017. Kaséhatan sareng kaséhatan anyar pikeun taun 2018 parantos langkung seueur ngeunaan perjalanan dua suku sareng 44% wisatawan nyarios yén aranjeunna hoyong jalan-jalan di 2018 sareng 33% hiking. The dukungan luhur pikeun Zakopane ku wisatawan Booking.com nyaéta hiking, alam, jalan gunung sareng pemandangan.

Kota Taitung, Taiwan

Sanaos kawilang teu dipikanyaho, Kota Taitung, kota basisir santai di Taiwan, ngagaduhan pesona anu sederhana, keragaman budaya sareng campuran gunung, sumber cai panas, candi sareng kagiatan laut, sareng mangrupikeun naékna palancong di 2018. Disahkeun ku wisatawan Booking.com pikeun alam , rélaxasi, pantai sareng hawa bersih éta pasti tiasa ditonton. Anjog ka Pulo Héjo pikeun beuleum, snorkeling sareng hiking, mésér kadaharan ti laut ti Pelabuhan Fugang, bersantai di sumber cai panas Jhihben sareng nganjang ka pasar wengi Taitung pikeun ngahibur ngeunah lokal.

Brisbane, Australia

Nalika seuseueurna panginten Australia, biasana kota-kota populér di Sydney sareng Melbourne anu diémutan, tapi pikeun perjalanan di handap, naha henteu nyobian kota metropolitan Brisbane, tujuan anu maju sareng anu bakal datang pikeun 2018. Wisatawan bakal resep réstoran na pamandangan bar, kebon anggur - sareng kanyataanna dikurilingan ku pantai anu éndah. Kalayan satengah wisatawan anu ngarencanakeun angkat-angkatan di 2018, Brisbane mangrupikeun pilihan anu hadé. Buka surfing di Ocean Beach, soak nepi ka panonpoé di Pantai Sylvan, nempokeun lumba-lumba di Red Beach atanapi nongkrong di laguna gaya pantai sapertos Streets Beach sareng Settlement Cove. Kitu ogé kahirupan pantai, Brisbane cocog pikeun balanja, réstoran, rélaxasi sareng hiburan.

Bogotá, Kolombia

Bogotá anu saé naék naék pikeun 2018, janten jantung Kolombia anu sibuk sareng basa anu saé pikeun ngajajah nagara anu langkung lega. Wisatawan bakal ngahargaan bukaan réstoran anyar sareng hotél butik anu aya diantara bumi umur 300 taun, mural seni jalanan sareng musium. Datang tiasa ngajajah kota nganggo karéta api, ningali pandangan sareng sora ibukota Kolombia, sareng penting pikeun nyobaan kopi Kolombia asli tina salah sahiji seueur kafe anu aya di sakitar kota.

Portland, AS

Kanyataan yén slogan henteu resmi kota nyaéta "jaga Portland anéh" kedah pikaresepeun, tapi upami éta henteu dilakukeun kota panggedéna Oregon nawiskeun kahirupan wengi anu rame, tuangeun anu raoseun (aya treuk tuangeun di unggal juru), budaya sareng luar anu hébat . Pangalusna digali ku sapédah, angkat ka salah sahiji tempat pembuatan bir terkenal di kota, sareng anu mikaresep alam bakal resep ka Forest Park sareng 'City of Roses' di International Rose Test Garden.

Lima, Peru

Wisatawan bakal peryogi tingkat énergi tinggi pikeun nyandak Lima - ti paralayang ka pésta, sareng berjemur dugi ka surfing, dimana ngamimitianna? Kota janten langkung populér pikeun palancong di 2018 sareng mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyéépkeun sababaraha dinten ngajajah berkat kadaharan anu lezat, sajarah anu euyeub sareng musium. Kitu ogé budaya sareng sajarah, Lima didukung pikeun tuangeun sareng tuangeun gourmet ku wisatawan Booking.com, anu resep kana kanyataan Lima dipikaterang salaku ibukota gastronomic Amérika Latin - janten pastikeun conto sababaraha ngeunah lokal ku nyandak salah sahiji ngeunah wisata kadaharan.

Hannover, Jerman

Kota Hannover anu menawan siap pikeun pilihan musium, situs budaya sareng rohangan héjo sapertos Herrenhäuser Gärten, Danau Maschsee sareng leuweung kota panggedéna Éropa, Eilenriede. Mangrupikeun istirahat kota anu saé pikeun vultures budaya, janten ku 31% wisatawan anu ngarencanakeun nyandak perjalanan budaya sareng seni di 2018, Hannover mangrupikeun kunjungan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov