24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta Warta Breaking Nepal wartos tanggung jawab olahraga piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Junkie Perjalanan Aktif Kanada ayeuna dina Everest pikeun nyetél Guinness World Record

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4

Kanada Thuymi sareng Australia Mitch, disarengan awak di HartRate Fitness di London, badé ngamimitian rékor dunya tina babandingan paling luhur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kanada Thuymi sareng Australia Mitch ngawangun duo perjalanan aktip AdventureFaktory.com sareng barengan awak di HartRate Fitness di London, badé ngamimitian rékor dunya tina babandingan paling luhur.

"Tanggal 29 Désémber, tim kami bakal nyobian netepkeun World Guinness Records pikeun kelas kabugaran tingkat luhur dunya. Kelas bakal diayakeun di Mt Everest Base Camp, anu ayeuna urang jalan-jalan, dina jangkungna ngaregepkeun 5340m, anu langkung ti 9 kali jangkung CN Tower! (Kanyataan pikaresepeun)

Éta bakal sési HITT sareng bakal ngabuktikeun hésé pisan di luhur ieu.

Kami ngamimitian pendakian catetan dunya urang dina tanggal 19 ti Kathmandu sareng ngalayang ka bandara paling bahaya di dunya di Lukla. Kami bakal ngamimitian trekking ti dieu sareng ngalangkungan kampung-kampung Nepal dina jalan ka base camp.

Bakal aya curug, handapeun suhuna suhu, jembatan gantung ratusan méter dina hawa sareng résiko konsistén panyakit jangkungna sok aya. Nalika nyanghareupan elemen dina perjalanan, urang ogé bakal mampir ka komunitas désa sareng ngabantosan ku lebet ka sakola sadidinten sareng ngajarkeun murangkalih ngora ngeunaan sababaraha pangalaman dunya urang.

Kami damel babarengan sareng amal anu disebat CAIRN, yayasan anu diwangun khusus pikeun ngembangkeun sistem sakola désa di Nepal. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov