24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Hong Kong Ngarobih Warta Investasi wartos Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Shilla Duty Free diluncurkeun di Bandara Internasional Hong Kong

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5

Lisénsi anyar nandaan Shilla salaku operator munggaran anu sacara babarengan ngamankeun parfum bébas sareng konsési kosmétik ngalangkungan bandara hub utama Incheon International, Hong Kong International sareng Singapura Changi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

The Shilla Duty Free, salah sahiji perusahaan ritel perjalanan terkenal di dunya, parantos ngamimitian operasi di Bandara Internasional Hong Kong (HKIA), saatos suksés nawar parfum sareng kosmétik, sareng konsési aksésoris modél awal taun ieu. Genep toko ritel dibuka pikeun bisnis dinten Salasa 12 Désémber 2017, salaku hasil tina kolaborasi positip antara tim Hong Kong Shilla sareng Otoritas Bandara Hong Kong, didukung ku Kantor Pusat Shilla di Koréa. Ngalangkungan usaha khusus tim, perusahaan ngarepkeun nguatkeun operasi Hong Kong sareng nyayogikeun pangalaman anu tiada tara pikeun palangganna.

Lisénsi anyar nandaan Shilla salaku operator pangpayunna anu ngamankeun parfum sareng kosmétik bébas konsési di bandara hub utama Incheon International, Hong Kong International sareng Singapore Changi. Kalayan mukaan toko-toko HKIA, Shilla ogé resep ngembarkeun visi énggalna pikeun ritel pangalaman - Beauty & You. Saatos dimimiti operasional Désémber ieu, toko bakal dirobih dina tahapan kana idéntitas anyar, anu ngalambangkeun komitmen lengkep The Shilla Duty Free pikeun sadaya pangalaman kageulisan para wisatawan.

Beauty & You nampilkeun konsép écéran énggal pikeun HKIA, ngagabungkeun desain toko inovatif sareng rupa-rupa produk, jasa anu saé sareng kagiatan anu pikaresepeun pikeun ngagumbirakeun tamu dina unggal tahapan perjalanan balanja, masihan pendekatan inovatif anu anyar pikeun ngarambat ritel di bandara. Kalayan Grand Opening dijadwalkeun pikeun usum panas 2018 nalika rohangan ritel anyar diumumkeun, jumlah mérek anu diulas di genep toko bakal ningkat janten langkung ti 200. Ngawakilan kumaha modéren, palanggan perjalanan anu palinter, tata ruang toko Beauty & You anu anyar bakal dilebetkeun. duanana loket mérek sareng daérah sanés mérek, ogé zona papacangan anu jero.

"Kami resep pisan ngagedekeun jaringan The Shilla Duty Free ka salah sahiji bandara pangsibukna di dunya," saur Alice Woo, Managing Director of Shilla Travel Retail Hong Kong Limited, "Bandara ngalayanan langkung ti 70 juta panumpang unggal taun sareng 1,100 pesawat udara unggal dinten dina 12 bulan ka pengker. Kadeukeutna Hong Kong ka nagara-nagara Asia anu sanés sareng daratan Cina ogé ngajantenkeun HKIA salaku hub anu kuat sareng ngajangjikeun pikeun penjualan bebas bea. Kalayan peluncuran Beauty & You anu bakal datang, kami ngaharepkeun ngartikeun deui pangalaman ritel bandara sareng perjalanan pelanggan ngalangkungan jasa anu dipersonalisasi, lingkungan anu interaktif sareng pikaresepeun dina salah sahiji pasar perjalanan anu paling mantep di dunya. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov