24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Austria Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Mecahkeun Czechia Industri silaturahmi Warta Breaking Hungaria Warta Megatkeun Irlandia Italia Megatkeun Warta Latvia Breaking News Warta Méwah Walanda Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Iraha: Harga hotél naék langit pikeun Taun Anyar, numutkeun ka survey

pelayaran-pelayaran
pelayaran-pelayaran
Ditulis ku jelema nu nyunting

Iraha: Harga hotél naék langit pikeun Taun Anyar, numutkeun ka survey

Nyitak Friendly, PDF & Email

Iraha mangrupikeun tujuan anu paling mahal di Éropa pikeun sapeuting dina wengi taun anyar, numutkeun ka survey ku halaman wéb Perancis Allovoyages.fr.

Survei ngabandingkeun biaya akomodasi di 40 lokasi Éropa anu populér pikeun wengi 31 Désémber 2017. Ngan hotél anu diposisikan sacara pusat dipeunteun sahenteuna tilu bintang anu dianggap.

Di Iraha, anu ngiringan wengi Taun Anyar kedah nyéépkeun € 274 Euro kanggo kamar dobel anu pangmurahna. Dibandingkeun sareng harga rata-rata di ibukota Céko, éta kanaékan ampir 700% - kenaikan suku panggedéna pikeun sadaya 40 tujuan anu disurvei.

Ngan ukur dua tujuan anu kaluar salaku harga tina Prague: Amsterdam sareng Edinburgh, dimana kamar dobel anu pangmurahna anu ngagaduhan biaya masing-masing € 314 sareng € 293 Euro.

Tabel ieu nunjukkeun 10 tujuan anu paling mahal di Éropa pikeun Hawa Taun Anyar 2017.

Ongkos anu dituduhkeun ngagambarkeun harga pikeun kamar dobel anu paling murah di unggal tujuan pikeun 31 Désémber. Babandingan sareng harga biasa nembongan dina kurung, dumasar kana harga rata-rata dina bulan Januari.

1. Amsterdam € 314 Euro (+ 147%)
2. Edinburgh € 293 Euro (+ 218%)
3. Iraha € 274 Euro (+ 697%)
4. Venice € 272 Euro (+ 274%)
5. Wina € 264 Euro (+ 256%)
6. Budapest € 243 Euro (+ 465%)
7. Dublin € 220 Euro (+ 144%)
8. Milan € 207 Euro (+ 93%)
9. London € 196 Euros (+ 97%)
10. Riga € 194 Euro (+ 361%)

nu hasil pinuh ku survey aya di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.