ASUR ngumumkeun total lalu lintas panumpang pikeun Désémber 2017

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a

Grupo Aeroportuario del Sureste, SAB de CV, grup bandara internasional kalayan operasi di Mexico, AS sareng Kolombia, dinten ngumumkeun yén total lalu lintas panumpang pikeun Désémber 2017 turun 3.5% upami dibandingkeun sareng Désémber 2016. Lalu lintas panumpang naék 6.1% di Mexico, sareng turun 23.9% di San Juan sareng 12.3% di Kolombia.

Pengumuman ieu ngagambarkeun babandingan antara 1 Désémber dugi ka 31 Désémber 2017 sareng 2016. Angka akumulasi ngagambarkeun babandingan antara 1 Januari sareng 31 Désémber 2017 sareng 2016. Panumpang penerbangan sareng penerbangan umum dikaluarkeun pikeun Méksiko sareng Kolombia.

Catet yén turunna patalimarga panumpang di Bandara San Juan nunjukkeun pangaruh Taufan Maria, anu nyerang Pulo Pulo Séptémber 21, 2017. Di Kolombia, patalimarga panumpang kapangaruhan ku mogok pilot lokal di maskapai internasional utama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali