Qatar Airways pikeun mintonkeun Qsuite sareng A350-900 di Kuwait Aviation Show 2018

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10

Acara bakal lumangsung ti 17-20 Januari 2018 di Bandara Internasional Kuwait.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Qatar Airways resep ngumumkeun partisipasi na dina Kuwait Aviation Show 2018 perdana, dimana éta bakal nembongkeun Boeing 777 dipasangkeun sareng korsi Kelas Bisnis anyar anu unggul, Qsuite. Acara éta, anu bakal lumangsung ti 17-20 Januari 2018 di Bandara Internasional Kuwait, ogé bakal nunjukkeun badan tambahan Qatar Airways 'Airbus A350-900.

Acara éta, anu pangpayunna diayakeun di Kuwait, badé narik rébuan wawakil industri sareng média internasional. Partisipasi Qatar Airways ngamimitian taun 2018 kalayan gelut, saatos nyéépkeun 11 taun diluncurkeun dina rute anyar sareng langkung ti 50 penghargaan, ogé mangrupikeun tujuan tujuan anu saé anu direncanakeun pikeun taun anu bakal datang, kalebet Pattaya, Thailand; Pulau Pinang, Malaysia sareng Canberra, Australia, ngan ukur ngan ukur sababaraha.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Qatar Airways resep pisan nyandak bagian dina Kuwait Aviation Show anu mimiti, anu bakal narik sababaraha pabrik penerbangan utama ti sakumna dunya. Kuring yakin yén Qsuite, produk Kelas Bisnis munggaran anu anyar kami, sareng Airbus A350-900 anu canggih bakal janten obyek wisata salami saminggu pikeun industri, perdagangan, média sareng peminat penerbangan, nunjukkeun sakali deui Qatar Airways 'ngudag inovasi sareng komitmen pikeun mastikeun pangalaman anu paling luhur pikeun panumpang urang.

"Salaku salah sahiji maskapai global anu paling gancang di dunya, ngoperasikeun 63 penerbangan saminggu ka Bandara Internasional Kuwait sareng ngahubungkeun ka langkung ti 150 tujuan, Qatar Airways diposisikan saé pikeun nawiskeun jasa-unggulna kanggo sadayana anu hadir dina acara udara."

Qsuite nawiskeun ranjang ganda munggaran industri di Kelas Bisnis, ogé panto geser privasi anu ngamungkinkeun panumpang nyiptakeun kabin pribadi sorangan. Diluncurkeun di ITB Berlin dina Maret 2017 kana pujian global anu luar biasa, Qsuite parantos merevolusi perjalanan premium kalayan nyandak pangalaman Kelas Pertama ka kabin Kelas Bisnis. Fitur anu dipaténkeun dina Qsuite nyayogikeun pangalaman perjalanan anu paling tiasa disesuaikan pikeun panumpang Kelas Bisnis Qatar Airways ', ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu khusus pikeun kabutuhan nyalira, nyandak tingkat privasi, gaya sareng méwah tambahan pikeun perjalanan Kelas Bisnis.

Pesawat munggaran anu dipasang pinuh ku Qsuite diawalan dina rute maskapai Doha-London usum panas kamari, teu lami dituturkeun ku Paris sareng New York, kalayan jasa ka Washington, DC diluncurkeun awal bulan ieu.

Pesawat Airbus A350-900 anu paling canggih, ogé dipajang dina acara éta, ngagaduhan total 283 korsi, kalayan 36 korsi Kelas Bisnis sareng 247 dina Kelas Ékonomi. Hatur nuhun kana desain kabinna anu langkung lega, panumpang dina pesawat ditawarkeun kanyamanan anu teu aya tandinganna di duanana kabinét, sareng Business Class ranjang rata sareng korsi lega di Kelas Ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN