Qatar Airways nyolong tongtonan dina dinten bubuka Kuwait Aviation Show

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11

Acara ieu nandaan mimiti taun sibuk pikeun Qatar Airways, saatos 2017 anu suksés pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Qatar Airways nyolong tongtonan dina dinten bubuka Kuwait Aviation Show dinten Rebo, nunjukkeun korsi Kelas Bisnis anyar anu dipaténkeun, Qsuite, pikeun anu munggaran di 2018, babarengan sareng maskapai udara ultra-modern maskapai anu jauh. A350-900.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Terutama Mr. Akbar Al Baker, mingpin tur VIP ti maskapai urang Qoeite Boeing 777 dinten Rebo. VIP anu hadir kalebet Syekh Mohammad Al-Abdullah Al-Sabah, Wakil Menteri Kuwait Amiri Diwan Urusan; Syekh Salman Al-Homoud Al-Sabah, Présidén Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil Kuwait (DGCA); sareng Yang Mulia Abdullah bin Nasser Turki Al Subaie, Pupuhu Otoritas Penerbangan Sipil Qatar.

Acara ieu nandaan mimiti taun anu sibuk pikeun Qatar Airways, saatos taun 2017 anu suksés pisan, anu ningali maskapai neraskeun rencana ékspansi anu gancang kalayan diluncurkeun 11 tujuan anyar, meunang langkung ti 50 penghargaan dina sababaraha kategori sareng debut Bisnis anyar anu revolusioner. Korsi kelas, Qsuite. 2018 disetél janten sami kajadian, sabab maskapai nyiapkeun pikeun ngaluncurkeun tujuan tujuan anu pikabungaheun, kalayan dimimiti jasa langsung ka Pattaya, tujuan kalima maskapai di Thailand, bakal dimimitian akhir bulan ieu.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Partisipasi kami dina Kuwait Aviation Show taun ayeuna parantos nyayogikeun awal anu saé pikeun 2018, anu janji bakal sibuk pisan pikeun kami salaku maskapai. Kami ngarepkeun tambihan jasa langsung ka sababaraha tujuan konci utama dina jaringan jalur kami, kalebet Pattaya, Thailand; Tesalonika, Yunani sareng Cardiff, Inggris, ngan ukur ngan ukur sababaraha. Nalika taun énggal ieu dimimitian, kami langkung komitmen pikeun kantos nganteurkeun pangalaman anu teu aya tandingna ka panumpang kami, nyayogikeun aranjeunna pangalaman anu paling saé di langit.

"Kami ngarepkeun nampi pangiriman Airbus A350-1000 sakedap, anu bakal janten palanggan peluncuran global. Pesawat canggih ieu bakal ngamungkinkeun urang tetep payun dina kurva, ngabuktikeun yén Qatar Airways sok nungtut anu pangsaéna pikeun palanggan na. "

Pameran Qsuite Qatar Airways anu ngajentul narik ratusan pengunjung dina Poé 1 tina acara anu hoyong pisan ningali korsi anu unggul pangajen maskapai Kelas Bisnis anyar anu dipaténkeun sareng seueur fitur anu ditawarkeunana, kalebet ranjang ganda sareng panel privasi anu ngageser anu ngamungkinkeun panumpang pikeun nyiptakeun suite pribadi sorangan.

Kitu ogé dipilih Skytrax 'Airline of the Year' ku para pelancong ti sakumna dunya, pamawa bendera nasional Qatar ogé meunang rakit penghargaan utama sanés dina upacara 2017, kalebet 'Maskapai Pangsaéna di Wétan Tengah,' 'Bisnis Pangalusna Dunya Kelas 'sareng' Lounge Kelas Mimiti Pangsaéna Di Dunya. '

Qatar Airways ngoperasikeun armada modéren langkung ti 200 pesawat kana jaringan langkung ti 150 tujuan bisnis sareng tujuan konci di Éropa, Wétan Tengah, Afrika, Asia Pasipik, Amérika Kalér sareng Amérika Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN