24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun Warta Méwah Rapat Berita Industri Balanja Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pariwisata balanja ngadorong pilihan tujuan perjalanan

balanja-wisata
balanja-wisata
Ditulis ku jelema nu nyunting

Pariwisata balanja ngadorong pilihan tujuan perjalanan

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sési 18 Januari, bagian FITUR SHOPPING bakal ngabahas sababaraha masalah konci pikeun bagéan wisata ieu anu parantos janten salah sahiji motivasi utama pikeun jutaan jalma nalika milih tujuan.

Édisi FITUR anu bakal datang deui bakal nyetél tahapan pikeun nganalisis pariwisata balanja dina bagian FITUR SHOPPING na. Pameran Perdagangan, anu diayakeun ku IFEMA sareng bakal dipentaskeun ti 17-21 Januari di Feria de Madrid, sahingga bakal ngabahas dina 18 Januari sababaraha masalah konci pikeun pamekaran bagéan konci ieu industri pariwisata.

Dina kasempetan ieu, SHOPPING FITUR bakal ngurilingan sababaraha tabel babak anu bakal ngabahas topik sapertos: 'Pariwisata balanja di tempat anu dituju: mérek global sareng desain lokal'; 'Pariwisata balanja di toko-toko khas Madrid'; sareng 'Pariwisata Balanja sareng Digitisasi'.

Anu ilubiung dina konperénsi bakal Organisasi Pariwisata Dunya, UNWTO, Aula Kota Madrid, Wilayah Madrid, Festitur, Badan Promosi Buenos Aires, Andorra Turisme, Fundación Turismo Valencia, sareng perusahaan sapertos Soluciones Turísticas, Isolée, Squarefer, Williamsburg Vintage Clothes sareng Hotél Kasual.

Pariwisata balanja ayeuna mangrupikeun motivasi utami pikeun jutaan jalma nalika milih tujuan pikeun liburan, sabab Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) parantos disorot dina sababaraha kasempetan. Antara Januari sareng Séptémber 2017, balanja gratis pajak ningkat ku 18% di Spanyol, anu hartosna pendapatan tiasa ngaleuwihan 2.3 milyar euro.

Teureuh pariwisata internasional

FITUR 2018 bakal janten titik pertemuan global pikeun para profesional pariwisata sareng bakal janten, sataun deui deui, pameran dagang anu pangpentingna pikeun pasar lebet sareng kaluar Amérika Latin. Milu ilubiung dina pementasan terakhir nyaéta 9,893 perusahaan paméran ti 165 nagara / daérah; 135,838 pamilon padagangan sareng 109,134 pangunjung ti masarakat umum. Utamana anu kedah diperhatoskeun nyaéta kanaékan 18.8% pangunjung dagang internasional taun ka tukang. Salaku tambahan, volume janjian bisnis dugi ka 6,800.

Babarengan FITUR FESTIVALS anyar, FITUR 2018 bakal nampilkeun bagian FITURTECH Y biasa, forum Kelestarian, Inovasi, Teknologi sareng Bisnis anu diayakeun ku Hotel Technology Institute (ITH); Fitur Know-how & Ékspor diayakeun ku SEGITTUR gawé babarengan ICEX sareng FITUR; Balanja FITUR; Kaséhatan FITUR babarengan sareng Spaincares; sareng FITUR Gay (LGBT) diayakeun ku Diversity Consulting International. Ditambahkeun kana ieu bakal janten pementasan Investour, Forum Investasi Pariwisata sareng Forum Bisnis pikeun Afrika anu diayakeun babarengan ku UNWTO, Casa áfrica sareng FITUR.

eTN mangrupikeun mitra média anu reueus di FITUR di Madrid.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan acara buka: www.worldtourismevents.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.