24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Investasi wartos piknik kandaraan USA Breaking News

Desainer busana Alaska Airlines sareng Seattle Luly Yang ngaluarkeun koleksi seragam anyar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9

Desainna, anu parantos langkung ti dua taun didamel, bakal ngempelkeun 19,000 karyawan seragam Alaska, Virgin America sareng Horizon Air dimimitian dina akhir taun 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Alaska Airlines sareng desainer fashion Luly Yang debut debut anu modern, West Coast-inspired, custom-designed seragam koleksi ayeuna. Dina acara pantun siang ayeuna di jero hangar Laut-Tac di Alaska, modél pagawé leumpang di landasan pacu, nunjukkeun langkung ti 90 pakean sareng asesoris ka rébuan padamel. Desainna, anu parantos langkung ti dua taun didamel, bakal ngempelkeun 19,000 karyawan seragam Alaska, Virgin America sareng Horizon Air dimimitian dina akhir taun 2019.

"Desain Luly sacara sampurna néwak suasana seger kami, Basisir Kulon sareng kami leres-leres gumbira sareng koleksi," saur Sangita Woerner, wakil presiden pamasaran Alaska Airlines. "Sapertos mérek anyar kami, diluncurkeun dina mimiti 2016, koleksi seragam anyar kami kalebet warna cerah, garis bersih sareng finish anu endah, nyiptakeun tampilan anu gaya tapi gampang dideukeutan."

Nyuarakeun cariosan Woerner nyaéta Justin Fitzgerald, pramugari anu damel kanggo Virgin America sareng ayeuna Alaska Airlines. "Seragam Virgin Amérika parantos katingal langsing sareng modéren anu ku kuring panginten bakal sesah diluhur," saur anjeunna. "Ningali desain Luly anu hirup parantos pikaresepeun! Cik Yang parantos seueur nyandak input kami sareng nyiptakeun getaran Pantai Barat anu asik, klasik tapi modéren! "

Seragam ngadamel debut resmi na minggu payun, sareng 130 panguji panggunaan karyawan - pramugari, pilot, agén palanggan sareng karyawan réncang - nempatkeun baju seragam ngalangkungan péso na salami 60 dinten ka payun.

Desain modéren Basisir Kulon

Yang muka butik studio kahijina di kota Seattle di 2000. Dinten ayeuna, anjeunna mangrupikeun desainer anu dikenal sacara internasional anu kantor pusatna di Seattle, anu portopolio na parantos ngalegaan ngalebetkeun baju kaos karpét beureum, koléksi pangantén, pakean koktail, baju menata anu dipasihkeun sareng baju seragam hotél. Yang's Luly Label siap pakean, rajutan kasmir sareng asesoris kulit sayogi online sareng di ruang paméranna pikeun masarakat umum. Anjeunna dipikaterang ku solusi desain timeless sareng pas tandatangan na, dibudidayakan mangtaun-taun pangalaman. Karirna anu kapungkur salaku desainer grafis arsitéktur ngainspirasi mantra perkawinan anu sampurna antara "Form and Function."

Langkung dua taun di damel

Alaska ngamimitian proyek ku survey rébuan pagawé seragam; nuturkeun sareng grup fokus sareng kunjungan situs damel kanggo ngartos fitur anu béda-béda kelompok anu hoyong ditingali dina baju seragam anyarna. Anu matak pikabungaheun, paménta luhur ti pagawé langkung seueur kantong sareng desain anu katingali saé pikeun sadaya bentuk sareng ukuran awak, ogé kinerja dina sababaraha iklim. Koléksi ieu didesain janten dilapis supados padamel tiasa ngatur nyalira kanyamanan nalika damel dina hawa katirisan Barrow, Alaska, kana cuaca anu langkung alit di Mexico.

Ngagunakeun panilitian sareng inpormasi ieu anjeunna ngempelkeun tina interaksi tatap muka sareng pagawé di peuntas sistem, Yang nyéépkeun dua taun mendesain sareng nyiptakeun siluét tanda tangan pikeun program Alaska. Fokusna kana fit sareng fungsina ngamungkinkeun némpél tambahan kalebet bahan tahan cai, lawon maké aktip, buntut kaos panjang anu henteu dicabut tina rok sareng calana panjang, sareng tékstil fleksibel anu ngalir sareng awak.

"Gawe sareng program seragam khusus Alaska Airlines parantos janten salah sahiji tantangan anu paling rumit sareng rewarding dina karir kuring," saur Yang. "Kalayan 45 ukuran per gaya sareng 13 kelompok padamelan anu béda pisan, ieu mangrupikeun teka-teki anu pamungkas pikeun direngsekeun. Harepan kuring nyaéta para pagawé ngaraos yén aranjeunna kadéngé salami prosés ieu, resep kana koleksi sareng nganggo baju seragamna kalayan bangga. "

Milarian kualitas luhur sareng transparansi dina pembuatan baju seragamna, Alaska anu ngagaduhan panyadia seragam Unisync Group Limited di Toronto. Pamimpin industri, Unisync mangrupikeun panyadia seragam pangageungna di Amérika Kalér.

Gawe sareng hubungan anu caket sareng Yang, Unisync ngahasilkeun lawon khusus, tombol sareng asesoris tanda tangan pikeun program énggal anu dianggo pikeun mastikeun papakéan anu ngagaduhan kinerja anu optimal, bari ogé ngagambarkeun mérek anu disegerkeun ku Alaska.

"Unisync bungah janten mitra anu dipilih di Alaska. Kami ngarepkeun nyumbangkeun pangalaman sareng kaahlian kami sareng nyayogikeun program anu pangsaéna pikeun 19,000 karyawan Alaska, "saur Michael Smith, wakil présidén jasa sareng ranté suplai Unisync.

Alaska nyoko kana standar kaamanan anu dipimpin ku industri

Sateuacan rarancangna, sateuacan dijait heula, sareng sateuacan tombol munggaran dijait, Alaska nyandak léngkah pikeun mastikeun yén baju seragam pagawé aman sareng kualitas luhur.

Alaska Airlines, gawé bareng Unisync sareng OEKO-TEX, bakal mastikeun yén unggal baju seragam khusus nampi STANDARD 100 ku sertifikasi OEKO-TEX®. Standar ieu dikembangkeun taun 1992 ku Asosiasi OEKO-TEX Internasional, konsorsium tina 15 lembaga panilitian tés sareng tés di Éropa sareng Jepang kalayan kantor di langkung ti 60 nagara. OEKO-TEX STANDARD 100 mangrupikeun standar tékstil anu paling progresif di dunya sareng dipikaterang pikeun mastikeun yén tékstil bébas tina zat sareng alergén anu berpotensi ngabahayakeun. Standar ieu dianggo ku pangecér, kalebet Pottery Barn, Calvin Klein, Under Armor sareng perusahaan pakean barudak Hanna Andersson.

"Kami ngagaduhan trifecta kaunggulan dina mitra seragam kami," saur Ann Ardizzone, wakil presiden sourcing strategis sareng ranté suplai pikeun Alaska Airlines. "Kami terang yén kombinasi unik visi Luly, kalayan kerjasama sareng disiplin sareng jero Unisync sareng OEKO-TEX, bakal ngahasilkeun hal-hal anu hébat. Ku ngawangun kaamanan kana sumber bahan sareng nerapkeun standar éta dina prosés, urang tiasa nganteurkeun baju seragam anu henteu ngan ukur katingalina saé, tapi aman pikeun pagawé urang. "

STANDAR 100 ku OEKO-TEX® mastikeun yén zat-zat anu dianggo dina produksi tékstil pakean minuhan atanapi ngaleuwihan standar kaamanan global; éta ogé meryogikeun suplai pikeun kéngingkeun sertifikasi pikeun ngahasilkeun masing-masing komponén papakéan, dugi ka warna, bahan, benang sareng pewarna.

"Ngahontal STANDAR 100 ku sertifikasi OEKO-TEX® ngabutuhkeun komitmen anu ketat pikeun kaamanan sareng ranté suplai anu hadé; éta mangrupikeun investasi jangka panjang dina masa depan program ieu, ”saur Ben Mead, wawakil OEKO-TEX. "Kanggo janten bijil, unggal komponén tina kancing dugi ka utas dina unggal papakéan kedah diuji di sumber pamasok éta saleresna program yayasan. Kami parantos ngalaksanakeun 1,200 tés kaamanan dugi ka ayeuna sareng bakal dilanjutkeun dina sapanjang program. ”

Sapanjang prosés ieu, tim kapamimpinan Alaska parantos nunjukkeun komitmen anu mantep pikeun ngahasilkeun seragam kualitas luhur anu nuturkeun program kaamanan anu dipimpin industri, STANDARD 100 ku OEKO-TEX®, "saur Michael Smith, wakil présidén senior pikeun jasa sareng ranté suplai Unisync. . "Unisync bangga janten bagian tina ngabantosan Alaska ngahontal standar anu ketat sapertos kitu."

Sacara total, baju seragam khusus Alaska bakal ngahijikeun langkung ti 100,000 seleting, langkung ti 1 juta kancing, langkung tina 500,000 méter lawon sareng bakal nganggo langkung ti 30 juta méteran benang dina program pamungkas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov