24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Italia Megatkeun Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Museum Vatikan ngaresmikeun pameran "Makhluk Suci"

musium-4
musium-4

Museum Vatikan ngaresmikeun pameran "Makhluk Suci"

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sapuluh karya fotografik ku Leonardo Baldini, panulis proyék, anu ningali deui saloba karya seni suci, ti jaman Renaisans nepi ka awal abad ka-XNUMX, nyiptakeun rancana perjalanan iconographic kira-kira tahapan-tahapan utama kahirupan Yesus, ti Annunciation ka kiamat.

Diresmikeun di Aula Musium Vatikan, paméran ku Baldini, dikurasi ku Micol Forti, judulna Divine Makhluk, tina proyék anu dikandung ku Adamo Antonacci-Stranemani Internasional, didamel sasarengan sareng Silvia Garutti. Pameran, saatos dipidangkeun di Museo dell'Opera del Duomo di Florence, dugi ka Museum Vatikan.

"Palaku" aub pikeun masihan rupa, awak, sareng éksprési pikeun tokoh carita suci, anu ngurilingan tahapan-tahapan utama kahirupan Yesus, nyaéta lalaki, awéwé, sareng murangkalih cacat, sareng kulawargana.

Langkung ti 45 jalma anu aub sareng sakitar 20 teknisi kalebet seniman riasan, désainer kostum, sareng désainer set, ogé sutradara lampu sareng fotografi.

Salian poto sareng réproduksi karya aslina, sababaraha alat peraga sareng poto di panggung ogé dipamerkeun pikeun nunjukkeun kualitas sareng pajeulitna karya barudak ngora sareng seueur spesialis anu kalibet dina réalisasi prosés sét sareng pasca produksi.

musium vatikanpementasan

Karya-karya anu kalibet dina "jalan mistis" ieu nyaéta: Pengumuman Palermo ku Antonello da Messina (1476), Pengumuman ku Caravaggio (1609), Adorasi Anak ku Gherardo delle Notti (1620), musisi Angiolino Rosso Fiorentino (1521), Cium Giuda ku Giuseppe Montanari (1918), Ecce Homo ku Lodovico Cardi katelah Cigoli (1607), Christ and the Cireneo by Titian (sekitar 1560), the Lament on the Dead Christ ku Mantegna (1475 -80), Angkutan Kristus ka Sepulcher of Antono Ciseri (1870), sareng Supper of Emmaus ku Caravaggio (1606).

karya senirekreasi

Pameran, kalayan pangakuan gratis dugi ka 3 Maret, dibarengan ku katalog dwibasa (Italia / Inggris) diterbitkeun ku Mandragora di Florence, kalayan téks ku Adamo Antonacci, Leonardo Baldini, Micol Forti, Barbara Jatta, Andrea Mannucci, Antonio Natali, Mons, sareng Timoteus Verdon.

Poto © Mario Masciullo

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.