Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Wawancara sareng John Pinzon, Diréktur Pemasaran Putumayo.Travel

John-Pinzon-Putumayo-Travel-1
John-Pinzon-Putumayo-Travel-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Wawancara sareng John Pinzon, Diréktur Pemasaran Putumayo.Travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Putumayo.travel mangrupikeun kantor wisata / panduan wisata pikeun wilayah Putumayo anu perenahna di kidul-kulon Kolombia dina wates sareng Ékuador. Aranjeunna nawiskeun sagala rupa inpormasi ngeunaan tempat wisata sareng ogé ngarep-arep leveling pariwisata di Putumayo.

.Travel: Saha putumayo.travel sareng dimana anjeun dumasar?

Perjalanan Putumayo mangrupikeun halaman wé wisata anu dipimilik ku kami, InfoCASE Kolombia, Ingeniería de Software, EU Kami dumasarkeun di Florencia - Caquetá Kolombia.

.Travel: Saha target pemirsa anjeun? Naon anu diarepkeun aranjeunna nalika aranjeunna sumping ka situs anjeun? Naha anjeun panduan resmi atanapi anjeun ogé ngajual wisata sareng kagiatan?

Target audién urang nyaéta jalma anu karep pikeun ngumbara sareng nganut alam sareng petualangan. Kami hoyong nawiskeun ka aranjeunna sadayana inpormasi wisata anu aranjeunna peryogikeun ngeunaan Putumayo sareng wisata paket sareng kagiatan petualangan sapertos abseiling, rappel, arung jeram, trekking, hiking, sareng sajabina.

.Travel: Kumaha anjeun ngajelaskeun idéntitas bisnis utama anjeun sareng naon nilai inti anjeun?

Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, InfoCASE Kolombia, Ingeniería de Software, EU, mangrupikeun perusahaan anu komitmen pikeun pamekaran, panyaluran sareng panggunaan téknologi informasi sareng komunikasi di perusahaan mikro, alit, sedeng sareng perusahaan ageung, ogé ngadukung prosés Panalitian sareng Pangembangan Téknologi ( I + D) sareng parantos damel pikeun nguatan sareng nguatan sababaraha séktor béda-béda ékonomi régional.

Kami ngagaduhan 5 Nilai Inti:

- Kudu Petualangan, Kreatif, sareng Buka Pikiran
- Ngawangun Hubungan Kabuka sareng Jujur sareng Komunikasi
- Janten markisa sareng Tekad
- Nangkeup sareng Robah Girang
- Ngudag Tumuwuh sareng Diajar

John Pinzon, Putumayo Travel 2

.Travel: Hayu urang ngobrolkeun jinis wisata sareng tujuan anu anjeun promosikeun dina situs anjeun? Naha Kolombia, sareng langkung khusus Putumayo, tujuan anu ramah kulawarga?

Putumayo mangrupikeun departemen Kolombia. Kecap putumayo asalna tina basa Quechua. Kecap pagawéan p'utuy hartosna "muncang" atanapi "bitu," sareng mayu hartosna walungan. Janten, éta hartosna "ngalirkeun walungan." Total luas lahan anu pikaheraneun ieu nyaéta 24,885 km2. Janten, sakumaha anjeun tiasa tingali aya seueur anu tiasa didatangan sareng nawiskeun kumargi hidrografi na leres-leres endah kusabab walungan, situ sareng curug, fauna sareng flora na unik sareng pikaresepeun, sareng gastronomi na éndah. Anu kami laksanakeun nyaéta ngahijikeun sareng nyiptakeun bungkus anu terjangkau sareng cocog pikeun sadaya jenis wisatawan sareng kelompok umur, kalebet kulawarga.

.Travel: Naha anjeun tiasa nerangkeun sakaligus kalimat kunaon wisatawan kedah nganjang ka Kolombia sareng Putumayo di 2018?

Upami anjeun hoyong nyiptakeun kenangan anu teu tiasa hilap, angkat ka Putumayo teras angkat ka curug "Akhir Dunya", pikeun perjalanan saumur hirup.

.Travel: Naon tren sareng kamajuan anu mangaruhan sektor pariwisata sareng bisnis anjeun ayeuna?

Tren utama anu mangaruhan sektor pariwisata dina bisnis urang nyaéta:

Ecotourism: Urang ayeuna parantos angkat ti pariwisata Konvensional dugi ka Ecotourism. Sababaraha ahli memperkirakan yén ékowisata ayeuna ngagambarkeun 11.4% tina sadaya pengeluaran konsumen. Penting pisan pikeun milénial pikeun ngajaga warisan alam kalayan leres dijaga salaku unsur konci pikeun ahli wisata lingkungan, dituturkeun ku panénjo flora / fauna, pangalaman hirup di luar di kawasan alam anu dilindungi, sareng akomodasi di tengah alam

Pariwisata Petualangan: Éta naékkeun gancang di pasar urang. Kegiatan sapertos trekking, hiking, abseiling, kano, rappel, arung jeram, sareng zip-lining ayeuna nonjol di pasar pariwisata.

Wisata Putumayo Travel

.Travel: Strategi promosi pariwisata anu suksés peryogi gaduh halaman wéb anu pikaresepeun sareng efektif. Kumaha halaman wéb anjeun ngabédakeun nyalira?

Halaman wéb kami unik kusabab intina Putumayo sareng éta ngagaduhan sadaya inpormasi anu relevan pikeun nutupan sadaya sarat anu datang di daérah éta, henteu pati umur sareng minatna. Kami nawiskeun inpormasi anu teu berharga.

.Jelajah: Kumaha sareng iraha anjeun mendakan perkawis .jelajah sareng mimiti damel sareng kami?

Kami terang waktos éta .domain wisata penting pisan pikeun diaku dina komunitas perjalanan sareng pariwisata. Janten, kami henteu liren mikirkeun pilihan anu sanés, urang langsung kéngingkeun domain .travel urang sorangan.

.Travel: Milih domain / mérek anu leres dina internét mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kasuksésan online. Dina panempoan anjeun, naon manpaat utama anu ditawarkeun domain .travel ka halaman wéb, bisnis sareng tujuan anjeun?

- Pangakuan anu masihan ka bisnis.
- Kasempetan pikeun ngahartikeun idéntitas pariwisata urang dina Internét.
- Kamungkinan pikeun ngajantenkeun Putumayo dikenal di sakumna dunya.
- Pikeun ngabantosan kamekaran perusahaan urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email