24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Hak Asasi manusa LGBTQ Rapat Berita Industri wartos jelema Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Wines & Arwah

Bangga Benteng Lauderdale ngagungkeun hiji-hijina bangsa "Cinta Bangga" 11 Pébruari

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1

Kajadian afiliasi ogé nuju direncanakeun pikeun komunitas LGBT + anu langkung ageung, kalebet awéwé, kulawarga, lalaki sareng awéwé transgénder, manula, peminat olahraga sareng jalma-jalma anu nuju pulih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bangga Benteng Lauderdale bakal ngagungkeun hiji-hijina bangsa "Cinta Sombong" dina dinten Minggu, 11 Pébruari ti beurang dugi ka 8 wengi di Fort Lauderdale Beach anu ikon. Penyanyi Grammy Award sareng panulis lagu Estelle sareng aktris anu diakui sacara internasional, penyanyi sareng gitaris flamenco Charo, paling dikenal salaku bintang tamu dina acara 70an anu nunjukkeun "The Love Boat," bakal judul festival.

"Kami resep pisan ngagungkeun sareng warga sareng pangunjung ti sakumna dunya di Greater Fort Lauderdale - dimana aranjeunna tiasa bebas janten anu sipatna," saur Richard Gray, wakil presiden, pasar LGBT +, tina Greater Fort Lauderdale Convention & Biro Anu Datang. "Kami mangrupikeun tujuan anu ngabagéakeun pikeun sadaya jalma, henteu paduli saha anu aranjeunna pilih cinta, kumaha aranjeunna milih pikeun ngaidentipikasi, warna kulitna, atanapi agama anu aranjeunna percanten, sareng kami ngarepkeun festival kelas dunya anu suksés. ”

Ieu mangrupikeun ulang taun ka-41 pikeun festival. Éta ogé Transgender Pride anu munggaran di daérah éta, kalayan penampilan ku modél transgender sareng penyanyi Laith Ashley, bintang siri jaringan Oksigén "Strut." DJ selebritis Tracy Young, Deanna sareng Power Infiniti bakal muter ti panggung utama sadidinten.

"Kami parantos ngayakeun hajatan taunan sareng upeti ka komunitas LGBT + sareng budaya unik na salami 40 taun, sareng gumbira janten tuan rumah Pride Benteng Lauderdale anu inklusif sareng beragam taun ayeuna," saur Miik Martorell, presiden Pride Fort Lauderdale. "Kami pikir ngagungkeun 'Cinta sombong' pas sateuacan Poé Valentine sareng ngagungkeun kumaha kaasup Greater Fort Lauderdale."

Asup kana acara utami bakal GRATIS sareng artos bakal ngabiayaan beasiswa pikeun nonoman LGBT + sareng hibah ka panitia komunitas lokal. Bangga Fort Lauderdale diperkirakeun narik langkung ti 60,000 jalma ka Fort Lauderdale Beach Park.

Kajadian afiliasi ogé nuju direncanakeun pikeun komunitas LGBT + anu langkung ageung, kalebet awéwé, kulawarga, lalaki sareng awéwé transgénder, manula, peminat olahraga sareng jalma-jalma anu nuju pulih.

The Greater Fort Lauderdale Convention & Visitors Bureau parantos sacara proaktif nargétkeun sareng ngabagéakeun pasar LGBT + ti saprak 1996, nalika janten Biro Konvénsi & Pengunjung anu munggaran kalayan perencana pakansi homosistis sareng halaman wéb khusus dina halaman utama CVB. Ti saprak éta, tujuanna terus ngarecah halangan sareng mempermudah pisibilitas penting pikeun komunitas LGBT + sacara umum. Tujuanna ayeuna ngabagéakeun 1.5 juta wisatawan LGBT + taunan, nyéépkeun $ 1.5 milyar.

Éta ogé ngagaduhan salah sahiji Pusat Kebanggaan anu panggedéna di nagara éta, anu munggaran sareng hiji-hijina Museum AIDS Dunia sareng Pusat Pendidikan, sareng tempatna Museum Nasional Stonewall & Arsip, salah sahiji-hijina ruang permanén di Amérika Serikat anu dikhususkeun pikeun paméran anu aya hubunganana sareng LGBT + sajarah sareng budaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov