Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Berita Ngabobol Papua Nugini jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Modél peran pikeun pilot awéwé anu hoyong pisan

awéwé-kaptén
awéwé-kaptén
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kaptén Beverly Pakii parantos janten pilot awéwé munggaran di Air Niugini sareng Papua Nugini anu kaptén pesawat jet saatos nampi paréntah na kana pesawat Fokker Jet nembé.

Kalayan prestasi ieu, ayeuna ngamungkinkeun Kaptén Pakii janten komando atanapi penerbangan kapten dina jaringan Air Niugini domestik sareng internasional anu dioperasikeun ku pesawat Fokker 70 sareng Fokker 100.

Hiber komersial kahijina nyaéta tanggal 4 Januari taun ieu dina pesawat Fokker 100, penerbangan PX106 / 107 ti Port Moresby ka Lae sareng deui. Sareng anjeunna dina dek hiber nyaéta Petugas Mimiti Taylor Yama.

Chief Executive Officer Air Niugini, Simon Foo, dina ngabahas Kaptén Pakii nyarios yén ANG invests seueur artos sareng sumberdaya pikeun latihan pilot sareng insinyur unggal taun sareng hasilna sapertos kitu ngadorong sareng ngajangjikeun pikeun pilot awéwé sanés dina sistem sareng ogé anu hoyong pisan janten pilot.

Salajengna anjeunna nyatakeun yén Air Niugini pisan ngadukung kasetaraan génder dina padamelan sareng pencapaian ieu dibarengan ku prestasi pilot awéwé anu sanés dina profési anu sacara umum didominasi ku lalaki, nunjukkeun kapercayaan maskapai éta, dukungan kontinyu sareng investasi dina tanaga awéwé na.

Bapak Foo nyarios: "Juragan Pakii parantos ngalangkungan sistem anu nyepeng standar anu luhur pisan. Dédikasi, komitmen sareng tingkah polah hina pikeun ngahontal paréntah ditunjukeun dina kalakuan profesionalna dina sagala rupa. Air Niugini ngabahas Kaptén Pakii kana prestasi sareng tonggak ieu dina karirna. Anjeunna mangrupikeun panutan pikeun pilot awéwé anu hoyong pisan. "

Tina kolotna campuran Enga sareng Morobe, prestasi Kaptén Pakii anu sateuacana kalebet janten pilot awéwé munggaran anu disponsoran handapeun program kadet Pilot Air Niugini di 2004. Anjeunna ogé pilot awéwé anu munggaran dina program ieu anu parantos ngahontal paréntah na dina Dash 8 pesawat sareng dioperasikeun salaku kaptén dina 2 Maret 2015. Tanggal 29 Méi 2015 anjeunna deui nyiptakeun sajarah nalika janten kapten kru awéwé anu mimiti aya dina perusahaan anak perusahaan Air Niugini, hiber Link PNG's PX 900/901 ti Port Moresby ka Tabubil sareng deui.

Kaptén Pakii kalayan rendah haté ngaku yén Investasi parantos dilakukeun ku Air Niugini dina karirna sareng nyebarkeun pesen anu nyungkeun ka pilot awéwé séwang-séwangan sareng calon pilot awéwé.

"Percaya ka diri anjeun sareng tetep fokus kana tujuan anjeun salaku hasilna anu lumayan," saur Pakii.

Karir Beverly salaku pilot henteu héran, bapakna Kaptén Ted Pakii mangrupikeun pilot Air Air Niugini anu ngagabung sareng maskapai ti Angkatan Pertahanan PNG dina taun 1994. Anjeunna ngoperasikeun sababaraha jinis pesawat dina waktosna, dimimitian ku Dash 7 sareng angkat saatos ngahontal paréntahna pikeun Boeing 767.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.