24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Pantun wartos News Kawat Wisata

Tujuan perjalanan anu pangsaéna pikeun para ahli kecantikan anu nyobaan nyampur bisnis sareng pelesir

kageulisan
kageulisan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kalayan 2018 di ayun-ayunun, kaseueuran jalma mimiti ngarencanakeun liburanna pikeun taun payun. Studi geus ditémbongkeun yén 2018 mangrupikeun taun seueur anu parantos ngémutan janten langkung gagah dina perjalanan. Pikeun jalma anu damel di industri mode, ieu sering hartosna milih tujuan anu ngalibatkeun mendakan papakéan, kosmétik sareng produk rambut anu énggal. Sedengkeun pikeun sababaraha hal ieu tiasa hartosna nuju moro barang anu tangtu, sapertos barang kulit di Argentina atanapi jam tangan di Swiss, anu sanés resep ngajajah rupa-rupa barang anu langkung ageung nalika aranjeunna ngumbara.

Lebetkeun: paméran kageulisan. Kajadian ieu nawiskeun seueur produk-produk anu aya hubunganana sareng kaéndahan anu ngamungkinkeun para pengunjung di industri henteu ngan ukur ngamajukeun produkna nyalira, tapi ogé ngajajah produk-produk anyar anu ditepikeun ku sasama profesional. Pikeun anu resep kana fashion anu hoyong nyobian hal-hal anyar dina 2018, teu aya anu langkung pikaresepeun tibatan ngagabungkeun bisnis sareng kasenangan ku nambihan pangalaman kaéndahan anu jero kana campuran. Ieu mangrupikeun tilu lokasi top di dunya dimana anjeun tiasa ngalakukeun éta.

Beautyworld Wétan Tengah: Dubai, Uni Émirat Arab

Beautyworld Wétan Tengah mangrupikeun acara anu teu tiasa diloloskeun pikeun fashion sareng ahli kecantikan anu hoyong ilubiung dina salah sahiji acara kageulisan anu paling penting di daérah éta. Jalma anu mupus kalénderna pikeun 8 Méi dugi ka 10 Méi 2018, sareng ngalengkepan pendaptaran anu diperyogikeun, bakal gaduh kasempetan ngiringan langkung ti 1,570 perusahaan ti nagara-nagara di panjuru dunya. Grup produk taun ieu bakal kalebet:

  • Rambut, Pakuan sareng Sopatan Salon
  • Kosmétik sareng Perawatan Kulit
  • seungit nyambuang
  • Mesin, Pakét sareng Bahan Baku (pikeun anu kalibet dina produksi-akhir industri)

Bayangkeun nyéépkeun sadinten di salah sahiji souk di Deira, sateuacan angkat ka pameran dagang Beautyworld pikeun niru sumangetna ku cara anjeun nyalira ku nampilkeun, ngintip sareng mésér dina acara anu didaptarkeun pikeun hal-hal anu anjeun paling resep. Langkung seueur inpormasi ngeunaan pameran dagang ieu tiasa dipendakan Ieuh.

Amérika's Beauty Show: Chicago, Amérika Serikat

Salah sahiji konvénsi kageulisan panggedéna Amérika Serikat, Amérika urang Beauty Show mangrupikeun tempat anu janten ti 28 April dugi ka 30 April 2018. Dikelompokeun ku Cosmetologists Chicago, acara ieu ngiringan langkung ti 80,000 ahli professional dina industri salon kecantikan, ngajantenkeunana janten kasempetan anu sami pisan sareng nonton Cubs di Wrigley Field. Poé pamungkas konvensi taun ieu bahkan nyertakeun acara anyar anu disebut ColorFest '18, anu dirancang khusus pikeun anu ngahususkeun pikeun ngawarnaan rambut. Janten upami anjeun ahli rambut hoyong kéngingkeun langkung seueur wawasan ngeunaan cara ngabimbing palanggan anu hoyong ngalipur rambutna hideung (anu, salaku jalma dina industri terang, nyaéta sanés kaputusan anu kedah diémutan enteng), ieu tempat anu sampurna pikeun ngalakukeunana.

Cosmoprof Worldwide Bologna: Bologna, Italia

Konvénsi kageulisan ieu sombong dirina janten tempat dimana jalma-jalma ti sakumna dunya ngariung ngiklankeun produkna sareng diajar ngeunaan anu sanés. Profesional kecantikan anu resep pakansi di Bologna anu éndah tiasa ngabagi waktosna antara situs sapertos Archiginnasio, tilas gedong pusat Universitas Bologna, sareng pusat jaringan anu Cosmoprof Worldwide. 15 Maret dugi ka 18 Maret kalebet Cosmopack, acara anu didedikasikan pikeun desain sareng area manufaktur industri, ogé COSMO Perfumery and Cosmetics. Ti tanggal 16 Maret dugi ka 19 Maret, Salon Rambut & Kuku & Kecantikan COSMO bakal ngijinkeun para ahli anu gaduh kaahlian dina daérah ieu babarengan. Sakur acara naon anu anjeun pilih, aperitivo sareng ragù alla Bolognese anu anjeun resep di kota bersejarah Bologna saatos konvensi bakal raos langkung saé kalayan kanyaho yén anjeun parantos suksés ngagabungkeun karep anjeun sareng cinta anjeun pikeun éksplorasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.