24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Nepal Evening 2018: Ngembangkeun pariwisata global ku cara na nyalira

nepal-1
nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Déwan Pariwisata Nepal sareng Kedubes Nepal di Israél sasarengan ngatur Nepal Evening 2018 dina 4 Pébruari 2018 dina sela-sela Pasar Pariwisata Mediterania Internasional 2018, pasar pariwisata panggedéna di daérah Mediterania sareng pameran pariwisata profesional taunan pangageungna sapertosna Mediterania Wétan.

Duta Besar, anggota korps diplomatik, operator perjalanan sareng wisata, peminat Nepal, wartawan, sareng blogger perjalanan ngahadiran acara éta. Wakil Pimpinan Misi Harihar Kant Poudel, ngabagéakeun para pamilon dina acara éta, nyatakeun yén pariwisata global mawa perdamaian, sareng sadaya wisatawan mangrupikeun agén perdamaian, sareng Nepal nyumbang kana ngembangkeun pariwisata global ku cara masing-masing.

Pendaki gunung Israél anu munggaran anu naék ka Gunung Annapurna 1, hiji-hijina jalma Israél anu ngalaman dina milarian sareng nyalametkeun dina kaayaan alpine anu rumit sareng Perwakilan Hubungan Umum Kehormatan Nepal Nadav Ben Yehuda, nyarios dina acara éta, ngabagi carita ékspédisi na sareng ngadesek sadayana pikeun nganjang ka Nepal.

Maya Sherpa, awéwé Nepal munggaran anu naék ka Gunung Ama Dablam, Choyu, Himlung, Baruntse, Pumori, sareng tilu kali urang gunung Everest kasohor ngabagi perjalanan pribadi na ti mimiti kasang tukang sareng teras naék gunung-gunung utama di dunya. Anjeunna ogé negeskeun kanyataan yén Nepal mangrupikeun nagara anu aman pikeun ngumbara pikeun lalaki sareng awéwé.

Petugas Senior ti Dewan Pariwisata Nepal, Sudhan Subedi, nyarios yén Nepal ngeunaan gunung, tapi Nepal ogé langkung ti éta. Kalayan presentasi na nunjukkeun warisan budaya, kaéndahan alam, taman nasional, jalur trekking éndah, masakan Nepal, anjeunna nyatakeun harepan na pikeun ningali pemirsa di Nepal.

perjalanan nepal

Dina acara éta, Kedubes Nepal ogé ngahormatan dua urang Israél sareng saurang warga Népal anu nyalametkeun awéwé Israél sepuh tina gedong anu ngaduruk. Salah saurang anu nyalametkeun, Gilad Tuffias, nyarios dina acara éta, nyarios yén tanpa awéwé Nepal, anu ucul tina gedong kobong sareng milarian bantosan pikeun nyalametkeun awéwé sepuh éta, aranjeunna moal terang ngeunaan awéwé anu kajebak di lantai luhur, sareng nyarios yén Nepal mangrupikeun tempat anu saé sareng jalma anu bageur.

Duta Besar Nepal ka Israél, HE Niranjan Kumar Thapa, nyarios yén Nepal mangrupikeun nagara anu saé sareng kota-kota anu bakal ngangkut pengunjung deui ka jaman baheula, sareng gunung anu bakal handap sareng ayana. Ayeuna nalika Nepal parantos mundur deui, anjeunna nyungkeun réncang Israél ngepak kantongna sareng nganjang ka nagara anu saé. Acara éta ogé ngagaduhan tarian budaya Nepal sareng tuang Nepal anu ngagugah hadirin Israél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.