Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Masalah sareng tantangan anu disanghareupan aviation di Amérika pikeun debat

de-pesawat
de-pesawat
Ditulis ku jelema nu nyunting

Édisi sareng tantangan anu pangénggalna dina kaayaan penerbangan di Amérika bakal didebat dina sési konperénsi dina acara Rute 11 Amérika taunan anu dimimitian dina sababaraha dinten. Sesi bakal kalebet kumaha industri di Amérika Kidul sareng Amérika Tengah parantos ngajemput dirina nuturkeun sababaraha musibah alam anu dahsyat di 2017.

Industri penerbangan bakal kumpul di Quito minggu payun (13-15 Pébruari) pikeun ngarencanakeun sareng négosiasi jasa hawa anyar dina Amérika Kalér sareng Kidul sareng Karibia. Acara éta bakal ngahijikeun maskapai, bandara, sareng aparat wisata pikeun ngembangkeun jaringan rute udara. Acara 2018 diayakeun ku Kotamadya Quito, Sekretariat Pengembangan Produktif sareng Daya Saing, Quito Turismo, sareng Corporación Quiport.

Bakal aya 650 utusan anu nyandak bagian dina 2,100 rapat. Maskapai unggulan anu bakal ngiringan kalebet American Airlines, International Airlines Group (IAG), Aeroméxico, Air Canada, LATAM, TAME, sareng JetSmart. Sakitar 70 maskapai, 150 bandara, sareng 35 otoritas pariwisata diperkirakeun sadayana.

Panyatur profil tinggi kaasup: Juan Carlos Zuazua, Chief Executive Officer, VivaAerobus; Declan Ryan, Chief Executive Officer, Viva Air; Maribel Rodriguez, Diréktur Daérah Éropa Kidul sareng LATAM, Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC); sareng Peter Cerdá, Wakil Présidén Daérah, The Americas, International Air Transport Association (IATA).

Quito mangrupikeun tujuan pariwisata anu ngembang pesat. Dingaranan salaku salah sahiji situs Warisan Budaya Dunia UNESCO anu munggaran di 1978, kota ieu ngagaduhan pusat kolonial Spanyol anu dijaga sareng mangrupikeun gerbang Amazon Ékuador sareng Kapuloan Galapagos

Industri perjalanan sareng pariwisata di Ékuador sacara langsung ngadukung 137,500 padamelan di 2016 sareng kontribusi GDP na langkung ti $ 2bn. Déwan Wisata & Pariwisata Dunya parantos ngira-ngira yén kontribusi padamelan séktor naékna bakal naék kana 196,000 padamelan taun 2027 sareng PDB na tiasa janten $ 3.36 milyar, sami sareng 2.5 persén PDB sacara umum.

Dina Désémber 2017, Présidén Ékuador, Lenín Moreno, nandatanganan kaputusan éksékutip pikeun nyoko kana kabijakan Langit Terbuka - gerakan anu berpotensi ningkatkeun konéktipitas, muka konci pasar énggal, ningkatkeun pariwisata, sareng nyiptakeun padamelan énggal.

Bandara Internasional Quito mangrupikeun gerbang utama ka Ékuador. Salaku hasil tina usaha Quiport pikeun kéngingkeun tujuan internasional énggal kalayan jumlah maskapai anu dioperasikeun, Indéks Konéktipitas IATA bandara parantos langkung ti dua kali dina genep taun ka pengker (tina 4.25% dugi ka 10.24%). Bandara parantos nanem modal langkung ti $ 133 juta dina proyék-proyék pikeun ningkatkeun infrastruktur sareng kualitas jasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email