24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Komoros Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos piknik News Kawat Wisata

Komoro ngabagéakeun Yayasan Clinton & Menteri Pariwisata Mauritius

unnamed-1
unnamed-1
Ditulis ku Dmytro Makarov

Wakil Présidén Komoro Djaffar Ahmed Said Hassni, anu ogé tanggung jawab pariwisata, nampi para Anggota Yayasan Clinton ka Pulo na. Kunjungan ieu saluyu sareng prakarsa pangwangunan anu berkelanjutan anu ditujukeun pikeun panangtayungan lingkungan sareng promosi énergi anu terbarukan.


Wakil Présidén Djaffar Ahmed Said Hassni ti Komoro
ngabagéakeun Menteri Anil Gayan ti Mauritius

Wakil Présidén Comoros parantos nyarios yén anjeunna raoseun yén anjeunna ngarobih deui strategi pangwangunan di Pulo Jawa.

Wakil Présidén Djaffar Ahmed Said Hassni ti Komoro
& Menteri Anil Gayan ti Mauritius

Dina kunjungan profil tinggi sanésna, Mr. Anil Gayan, Menteri Pariwisata Mauritius, salah saurang Menteri pariwisata terkemuka Grup Samudra Hindia Samudra Hindia, ogé di Comoros pikeun ngabahas kerjasama wisata sareng pulau adina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asalna ti Ukraina, cicing di Amérika Serikat salami 10 taun salaku mantan pengacara.