24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Breaking Ghana wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Ghana pikeun ningkatkeun pendapatan Pariwisata kalayan pangwangunan menara ikon di Tema

unnamed
unnamed
Ditulis ku Dmytro Makarov

Ghana bakal badé ngawangun menara ikonik di Pusat Dunya di Tema di Daérah Greater Accra salaku cara narik wisatawan ka nagara éta sareng langkung seueur pendapatan pikeun Nagara. Menara ikon anu unik bakal ngaidentipikasi Ghana, anu bakal sami sareng Liberty Statue di New York, USA, Menara Eiffel di Perancis sareng Menara Guddingburg di Jérman.

Madam Catherine Ablema Afeku, Menteri Pariwisata, Budaya sareng Seni Kreatif, ngadamel panyingkepan nalika nyandak giliran dina Meet-the-Press Series di Accra.

Anjeunna nyarios yén Kamentrian bakal kolaborasi sareng Otoritas Pelabuhan sareng Harbour, Tema Teluk Klub sareng Gereja Presbyterian Komunitas Tema dina naungan Perusahaan Pariwisata Pangembangan Ghana, pikeun ngawangun menara salaku bagian tina Pusat Proyék Dunya.

Cenah, Ghana mangrupikeun pusat Dunya, nyaéta Greenwich Meridian. "Éta ditangtukeun ku kakuatan sareng aparat dina rapat anu lumangsung ampir saabad sateuacan Ghana janten hiji bangsa," saur anjeunna.

Madam Afeku nyatakeun yén jalma sering nganjang ka Garéja Tema Presbyterian pikeun ngadoa di Pusat Dunya, sedengkeun Présidén Kahiji Ghana, Osagyefo Dr Kwame Nkrumah biasa angkat ka dinya nalika anjeunna hirup sataun sakali pikeun mundur rohani.

Madame Catherine Ablema Afeku
Menteri Pariwisata, Budaya sareng Seni Kreatif

Menteri nyatakeun yén proyék éta bakal dipasar sacara lokal sareng global pikeun narik jalma pikeun kawinan sareng papacangan di dinya, ngiklankeun barang-barang anu didamel sacara lokal, ogé ngahubungkeun Pusat sareng sésana dunya sahingga ngahasilkeun langkung pendapatan pikeun Nagara .

"Misalna, Lapangan Golf Tema tiasa diakréditasi pikeun ngayakeun turnamén golf di Pusat Dunya ngaliwatan Memorandum of Understanding sareng ngarobih Klub Golf janten Resort golf kelas munggaran, ngarobih Garéja Presbyterian di Pusat janten pariwisata agama situs sareng ngembangkeun terminal panumpang sareng kapal pesiar sareng ogé ngawangun menara ikonik di ditu, "saur anjeunna.

Menteri nyatakeun Ghana bakal janten tuan rumah Forum Wisata Terpadu di Afrika Kulon antara 17 sareng 19 Maret, taun ieu, di Accra.

Anjeunna nyarios yén forum éta bakal nyayogikeun platform umum pikeun pangurus wisata di Daérah Afrika Kulon pikeun ngabagi ideu sareng milari jalan anu sami dina ngungkulan tantangan-tantangan anu disanghareupan industri pariwisata.

Cenah éta forum bakal ngabantosan pamaén dina industri pariwisata ngagaduhan pamahaman umum dina mastikeun aliran wisatawan di sababaraha nagara di Sub-daérah Afrika Kulon.

"Nalika kami ngarencanakeun sasarengan salaku daérah, urang ningkatkeun pendapatan pariwisata sabab babaturan di Afrika Wétan ngalaksanakeunana sareng kami hoyong nyonto éta sabab ngagaduhan sababaraha tujuan, anu ngamungkinkeun para wisatawan nganjang ka sadaya pusat wisata kalayan kontrol visa anu lancar," saurna.

Madam Afeku nyarios yén visi Pamaréntah nyaéta ngajantenkeun Ghana janten pusat tujuan wisata; ku alatan éta, sagala usaha diarahkeun kana investasi dina proyék-proyék anu bakal ngabantosan ngahontal prestasi éta.

Anjeunna nyatakeun yén, Pusat Émbaran Wisata Accra parantos direnovasi sareng bakal pas ditugaskeun salaku biro konvénsi sareng bisnis kalayan tujuan pikeun narik acara-acara utami ka Ghana.

Menteri nyatakeun yén Pusat ngagaduhan tilu réstoran utama pikeun ngamajukeun prakarsa Eat-Ghana sareng Pusat Pelanggan-Telepon dimana duanana wisatawan domestik sareng asing tiasa naroskeun sababaraha tujuan wisata di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asalna ti Ukraina, cicing di Amérika Serikat salami 10 taun salaku mantan pengacara.