Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kumaha Eswatini nembé janten Tujuan Wisata Aman?

Kumaha Eswatini nembé janten Destinasi Pariwisata langkung Aman
eswatini

Dinten Otoritas Pariwisata Eswatini dilélérkeun ku Seal Pariwisata langkung aman by Jaringan Pariwisata Dunya (WTN)

Seal dumasar kana Perangko Wisata Aman WTTC anu dilélérkeun ka Eswatini sareng penilaian diri.

A CEO ETA anu reueus, Linda Nxumalo ngawartoskeun eTurboNews:

Otoritas Pariwisata Eswatini (ETA) parantos damel sareng WHO sareng PBB ogé Kementerian Kaséhatan sareng industri wisata na pikeun ngawangun sét protokol sareng tungtunan kasalametan sareng kaamanan anu ayeuna dituturkeun ku industri pariwisata di nagara éta. Disokong ku WHO sareng PBB, protokol ieu diatur pikeun mastikeun yén sadaya anu datang ka nagara éta tiasa ngumbara sakumaha aman-gancang sareng résiko minimum tina COVID-19. Salaku dukungan ti protokol ieu, Eswatini janten nagara lengkep munggaran di Afrika kidul anu nampi WTTC Safe Travels Stamp tina persetujuan sareng ETA ayeuna ngaluncurkeun Stamp anu ngalangkungan industri dina Eswatini. ETA parantos nunjukkeun sakumaha seriusna nyandak kaamanan turisna sareng parantos ngalaksanakeun sagala léngkah anu aya pikeun mastikeun yén Eswatini tiasa didatangan sareng dinikmati salami mungkin.

The Safer Tourism Seal ”(STS) nyayogikeun jaminan tambahan nalika ngumbara salami waktos-waktos henteu pasti ieu.

Segel STS ngawangun kapercayaan wisatawan pikeun tujuan anu dipikaresep sareng janten simbol anu dikenal di panjuru dunya dina waktos anu teu jelas ieu. Kaamanan perjalanan gumantung kana panyayogikeunana sareng panarima Ngenalkeun kanyataan ieu.

Panyekel segel ngagambarkeun anu pangsaéna dina perjalanan sareng nunjukkeun ka dunya, yén perjalanan anu langkung aman nyaéta tanggung jawab sadayana.

Sanaos mangrupikeun nagara anu pangleutikna di daratan bumi beulahan bumi kidul, sareng nagara pangleutikna kadua di buana Afrika, Eswatini, baheulana kawanoh salaku Swaziland, langkung ti nyumponan kurangna ukuranana sareng seueur pisan atraksi sareng kagiatan.

Salaku salah sahiji ti saeutik monarki sésana di Afrika, budaya sareng warisan jero pisan kaetang dina sagala aspek kahirupan Swazi, mastikeun pangalaman anu teu hilap pikeun sadayana anu nganjang. Kitu ogé anu beunghar kabudayaan, keramahan jalma anu luar biasa ngajantenkeun sadaya pangunjung ngaraos leres-leres ditampi sareng aman pisan. Tambihkeun kana anu ngajentul pamandangan tina gunung sareng lebak, leuweung sareng dataran; tambah satwa cadangan di penjuru nagara anu tempatna The Big Five; sareng campuran anu pikaresepeun tina festival modéren sareng tradisional, upacara sareng kajadian, sareng anjeun gaduh anu pangsaéna ngeunaan Afrika di hiji nagara alit tapi sampurna kabentuk sareng sambutan.

Laut Pariwisata Aman mangrupikeun prakarsa ku Jaringan Pariwisata Dunya: www.wtn.travel

Langkung seueur inpormasi ngeunaan program Seal Pariwisata Aman: www.safertourismseal.com

Langkung seueur ngeunaan Otoritas Pariwisata Eswatini: www.thekingdomofeswatini.com

Kumaha Eswatini nembé janten Destinasi Pariwisata langkung Aman
Nyitak Friendly, PDF & Email