Désain Koléksi Mewah Hotel & Resorts di Panama

0a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a

The Luxury Collection Hotels & Resorts dinten ngumumkeun debut brand di Panama kalayan dibuka The Santa Maria, a Luxury Collection Hotel & Golf Resort, Kota Panama, aya sababaraha menit ti pusat kota ibukota. Oasis kota anu dioperasikeun ku Bristol Hospitality Group, The Santa Maria mangrupikeun resor Koléksi méwah bintang lima anu nganteurkeun pangalaman anu luar biasa pikeun wisatawan anu paluruh anu milarian hubungan anu otentik ka tujuan éta. Kalayan bubuka anu pikaresepeun ieu, The Luxury Collection ngalegaan tapak na di Amérika Kidul dimana ayeuna ngoperasikeun genep hotél sareng resort unik sareng pribumi.

"Kami resep ngenalkeun The Santa Maria Hotel & Golf Resort - milik mimiti Kumpulan Méwah di Panama sareng portal pikeun bentang alam anu luar biasa sareng warisan anu euyeub," saur Mitzi Gaskins, Pamimpin Brand Global, The Luxury Collection. "Panama mangrupikeun lokasi anu dipikahoyong pikeun penjelajah global anu milari pangalaman perjalanan anu otentik, sareng kami resep pisan ngundang tamu pikeun ngajalajah tujuanna nganggo lensa The Luxury Collection."

Lokasina dina lingkungan anu éksklusif di gigir taman bisnis Costa del Este sareng Santa Maria sareng ngan sababaraha menit ti bandara sareng pusat kota Panama City, The Santa Maria's Luxury Collection siap pikeun naékkeun bentang hiburan anu mewah di tujuan.

"Panama katelah 'Jalan Raya Dunya' sabab jero pisan euyeub ku sajarah, tengara anu méré inspirasi, sareng kaéndahan alam," saur Fidel Reyes, general manager di The Santa Maria. "Kami ngarepkeun wilujeng sumping tamu kalayan pendekatan anu ramah pikeun silaturahmi sareng layanan anu saé."

Canggih, modéren, tur haneut, desain interior hotél nyaimbangkeun sajarah sareng budaya tujuan kalayan perabotan sareng hiasan anu indah, kalebet perpustakaan anu dieusi ku buku anu dikurasi sacara saksama ngeunaan budaya lokal Panama.

Lokasi resor di Kota Panama nawiskeun aksés tamu kana sababaraha tempat wisata budaya anu unik di tujuan éta, kalebet Casco Viejo, Terusan Panama anu kawéntar di dunya, Museum Biodiversiti anu dirancang ku Frank Gehry, sareng pulau-pulau anu lega sareng leuweung hujan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN