24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Israél Ngabobol Warta wartos kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE

Etihad Airways: Lambang Perdamaian antara Israél sareng UAE kalayan penerbangan AUH-TLV

b787 1 lr

Penerbangan antara Uni Émirat Arab sareng Israél, antara Abu Dhabi sareng Tel Aviv, langkung ti simbol perdamaian. Penerbangan ieu sareng hubungan anu ayeuna damai hartosna bisnis ageung, ogé pikeun industri perjalanan sareng pariwisata. Frigénsi anyar ieu di Wétan Tengah mangrupikeun tonggak tonggong pikeun masarakat sareng pikeun muncul kasempetan bisnis ageung.

Etihad Airways bakal nyambungkeun Israél kana jaringan tujuan global anu anyar-anyarna liwat hub Abu Dhabi, nambihan persaingan anu ketat pikeun hub Turki Airlines Istanbul.

Éta ngan ukur sataun atanapi dua ka tukang nalika peta majalah inflight di Etihad Airways henteu nunjukkeun Israél. Ieu ayeuna mangrupikeun bagian tina perjuangan ngawangun perdamaian di Wétan Tengah. Tanggal 19 Oktober maskapai nyieun sajarah in ngalayang di antara dua nagara ieu pikeun kahiji kalina.

Ti tanggal 28 Maret, maskapai nasional Uni Émirat Arab bakal ngaluncurkeun penerbangan anu dijadwalkeun unggal taun ti Abu Dhabi ka Tel Aviv, pusat ékonomi sareng téknologi Israél.

Peluncuran penerbangan nuturkeun normalisasi hubungan diplomatik antara dua nagara, sareng panandatanganan Perjanjian Abraham antara UAE sareng Israél di Washington DC dina 15 Séptémber. Ngan sabulan saatos, Etihad janten operator GCC munggaran anu ngoperasikeun penerbangan panumpang komérsial ka sareng ti Tel Aviv dina 19 Oktober 2020.

Mohammad Al Bulooki, Chief Operating Officer, Etihad Aviation Group, nyarios: "Saatos ditandatanganan perjanjian dua hala énggal, Etihad resep ngembarkeun hubungan langsung antara kota-kota penting ieu.

"Mimiti penerbangan anu dijadwalkeun mangrupikeun momen bersejarah sareng salaku maskapai, nyatakeun komitmen Etihad pikeun kasempetan berkembang pikeun perdagangan sareng pariwisata sanés antara antara dua nagara tapi ogé di daérah sareng sajabina."

Ladenan anyar anu efektif ti 28 Maret 2021 bakal nyayogikeun pilihan anu langkung ageung sareng genah pikeun bisnis point-to-point sareng wisatawan luang antara UAE sareng Israel. Éta henteu ngan ukur bakal ngamajukeun wisata langsung ka Abu Dhabi, tapi ogé bakal masihan padumukan Émirat sareng UAE kasempetan pikeun mendakan situs-situs bersejarah, pantai, réstoran sareng hiburan malam.

Keberangkatanana bakal raoseun waktos kanggo nyambung ngalangkungan Abu Dhabi ka gerbang konci ngalangkungan jaringan Etihad kalebet Cina, India, Thailand sareng Australia.  

Ngalayang ka, ti, sareng ngalangkungan Abu Dhabi parantos didukung pisan ku program sanitisasi sareng kaamanan Etihad Wellness, anu mastikeun standar kabersihan anu luhur dijaga dina unggal tahapan perjalanan palanggan. Ieu kalebet Duta Kaséhatan dilatih khusus, anu munggaran di industri, anu parantos dikenalkeun ku maskapai pikeun nyayogikeun inpormasi kaséhatan perjalanan anu penting sareng perawatan di darat sareng dina unggal hiber, janten tamu tiasa ngapung kalayan langkung gampang sareng katenangan dina pikiran. Langkung seueur inpormasi ngeunaan tindakan ketat anu dilakukeun ku Etihad Airways pikeun nyayogikeun pangalaman perjalanan anu séhat sareng higienis sayogi di etihad.com/ wellness

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.