24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kuliner Berita Pantun Myanmar Breaking News wartos Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Endah Theint Zar Chi janten Miss Myanmar Mandalay Region

Theint-Zar-Chi_Miss-Myanmar-Mandalay-Region-2018
Theint-Zar-Chi_Miss-Myanmar-Mandalay-Region-2018

Modél yuswa dua puluh taun Theint Zar Chi kaluar salaku juara Miss Myanmar Mandalay Region 2018, ngungkulan tujuh belas kontéstén anu sanés dina kontén kageulisan taunan anu bergengsi anu ngagaduhan bakat pangsaéna di industri, anu diayakeun di Amarapura Ballroom of Hilton Mandalay dina 25 Pébruari 2018.

Belmond Lee nyarios, "Salaku sponsor tempat Miss Myanmar Mandalay Region 2018, kami hoyong ngiringan usaha kolaborasi ngamajukeun bakat pangsaéna di Myanmar, nagara anu dikaruniai alam anu indah sareng sumber daya alam ogé budaya sareng tradisi anu euyeub. Kami ogé ningali pentingna penting dina memberdayakeun awéwé pikeun ngamungkinkeun aranjeunna pikeun maénkeun peran anu langkung ageung di masarakat, sareng ngarep-ngarep bakal aya seueur platform pikeun nohonan tujuan éta. "

Ko Win Ko Myint, Diréktur Daérah Miss Golden Land Myanmar Organisasi nyarios, "Sapertos permadani, Myanmar diwangun ku seueur elemen sosial sareng budaya. Anu nuju kami laksanakeun pikeun kontes taunan kami nyaéta ngawangun kabeungharan éta sareng sakaligus nunjukkeun kaéndahan Myanmar sareng masarakatna, ngamajukeun tujuan wisata sareng ningkatkeun kasadaran masarakat internasional ngeunaan bangsa ieu anu urang sebut bumi. "

Kalayan gelarna ayeuna salaku Miss Myanmar Mandalay Region 2018, Theint Zar Chi bakal bersaing ngalawan juara régional sanésna dina Grand Final Miss Golden Land Myanmar, anu bakal diayakeun di Yangon dina akhir taun ieu. Dilaksanakeun ku Organisasi Amal Miss Golden Land Myanmar, kontes milih

Wakil Myanmar dina kontes kaindahan internasional, sapertos Miss Earth, Miss Supranational, sareng Miss Intercontinental, ogé judul-judul sanés anu kalebet Miss Tourism, Face of Beauty sareng Miss Globe. Pemenang kapungkur parantos ngawangun karir anu suksés dina modél sareng hiburan, diantarana maranehna Chuu Sitt Han (Rupi Kaindahan Myanmar 2015), M Ja Seng (Miss Grand Myanmar 2014) sareng

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.