24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Wisata anu tiasa diaksés Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Nepal welcomes conference on accessible tourism

xnumxaxnumxaxnumx
xnumxaxnumxaxnumx

Konperénsi pariwisata anu tiasa diaksés anu munggaran di Nepal dijadwalkeun diayakeun tanggal 29 Maret 2018, bakal milarian ngamajukeun liburan anu tiasa diaksés pikeun jalma anu béda-béda sareng jalma anu aya watesan fisik anu tetep lega dina jasa kusabab jasa perjalanan sareng pariwisata anu teu kahontal.

Langkung ti 200 utusan, kalebet wawakil ti komunitas global anu cacat, bakal ngiringan dina konperénsi éta. Pertemuan tilu dinten bakal diayakeun di Kathmandu sareng Pokhara.

Pariwisata anu tiasa diaksés mangrupikeun usaha anu tetep pikeun mastikeun yén tujuan wisata, produk sareng jasa tiasa diaksés ku sadayana jalma, henteu paduli watesan fisikna, cacat atanapi umur. Aya langkung ti samilyar jalmi anu cacat di dunya. Numutkeun ka Lonely Planet, penerbit pituduh perjalanan pangageungna, sadunya 50 persén jalma cacad bakal ngumbara langkung seueur upami pasilitas sayogi pikeun aranjeunna dimana waé aranjeunna ngumbara. Panilitian nunjukkeun yén sakitar 88 persén jalma cacad nyandak liburan unggal taun. Di AS, Organisasi Pintu Terbuka perkirakeun yén $ 17.3 milyar dihasilkeun ku jalma dewasa anu gaduh cacat dina perjalanan unggal taun.

Di Australia, sakitar $ 8 milyar sataun dianggo ku palancong anu henteu ngagaduhan kabisa. Sakitar 12 persén pasar Éropa didedikasikan pikeun jalma-jalma cacad. Pasar pikeun pariwisata anu tiasa diaksés ageung sareng teras berkembang.
Numutkeun ka Divisi pikeun Kawijakan Sosial sareng Pangwangunan handapeun Departemen Ékonomi sareng Urusan Sosial PBB, pangaruh pariwisata anu tiasa diaksés ngalangkungan ahli waris turis pikeun masarakat anu langkung saé, ngakar aksés kana nilai sosial sareng ékonomi masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov