24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Gempa kuat ngagempurkeun Guinea Nugini, Papua Nugini

0a1a-13
0a1a-13

Laporan Gempa Awal:

Gedéna 6.7

Tanggal-Waktu • 6 Mar 2018 14:13:09 UTC
• 7 Mar 2018 00:13:09 caket pusat gempa

Lokasi 6.304S 142.608E

Jerona 33 km

Jarak • 130 km (81 mil) ENE (76 derajat) Danau Murray, New Guinea, PNG
• 189 km (117 mil) WSW (254 derajat) Gunung Hagen, Nugini, PNG
• 256 km (159 mil) E (94 derajat) Tanahmerah, Irian Jaya, Indonesia
• 470 km (292 mil) SSE (153 derajat) Jayapura, Irian Jaya, Indonesia
• 616 km (383 mil) NW (304 derajat) PORT MORESBY, Papua Nugini

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 7.0 km; Nangtung 3.8 km
Paraméter Nph = 77; Dmin = 607.2 km; Rmss = 1.13 detik; Gp = 23 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov