24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Gempa kuat narajang Irlandia Anyar, Papua Nugini

0a1a-36
0a1a-36

Gempa kuat ngagempurkeun Irlandia Anyar, Papua Nugini ayeuna.

Laporan Gempa Awal:

Gedéna 6.8

Tanggal-Waktu • 8 Mar 2018 17:39:51 UTC
• 9 Mar 2018 03:39:51 caket pusat gempa

Lokasi 4.389S 153.202E

Jerona 15 km

Jarak • 115 km (71 mil) E (100 derajat) Rabaul, New Britain, PNG
• 330 km (205 mil) NW (308 derajat) Arawa, Bougainville, PNG
• 335 km (208 mil) SE (127 derajat) Kavieng, New Irlandia, PNG
• 735 km (457 mil) ENE (69 derajat) Lae, New Guinea, PNG
• 870 km (541 mil) NE (50 derajat) PORT MORESBY, Papua Nugini

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 4.5 km; Nangtung 3.5 km

Paraméter Nph = 111; Dmin = 117.1 km; Rms = 1.11 detik; Gp = 20 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov