24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Jérman Ngabobol Warta wartos Pengumuman Pers piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Rupi di tukangeun Sora: Paméran Interaktif Nampilkeun Wajah ka Artis Dubbing Top Film Jérman

2018_03_xx_fasn_faces-tukang-sora-ii
2018_03_xx_fasn_faces-tukang-sora-ii

Kaseueuran jalma gaduh gambar méntal anu jelas pikeun dibarengan ku seueur sora anu kawéntar. Salaku conto, agén rahasia tuxedo-clad ku rambut pirang sareng panon biru anu dianggo pikeun Paduka: Daniel Craig. Henteu seueur anu dipikaresep ngaitkeun éta sareng Dietmar Wunder, palaku Jerman anu botak, janggotan aktor Jerman sareng seniman dubbing anu hadé. Acan anjeunna rutin nginjeumkeun sora sonorous na ka Craig sareng seueur bintang Hollywood anu sanés.

Dina tanggal 15 Maret, paméran interaktif anu nampilkeun anjeunna sareng "Wajah Di Balik Sora" anu sanés bakal dibuka di Bandara Frankfurt di Lépél 4 Terminal 2 (caket stasiun panggerak jalma SkyLine). Éta bakal kenalkeun pangunjung sareng jalma-jalma anu aya di tukangeun sora yén palaku pilem Jérman pakait sareng rupa palaku utama. Pameran wisata ieu, diprakarsai ku foto di Berlin, Marco Justus Schöler, ngagambarkeun 30 seniman dubbing anu paling dikenal di Jerman, sadayana sareng ekspresi nétral sareng pakéan. Ieu masuk akal, sabab sora aranjeunna sadayana anu aranjeunna leres-leres proyekkeun - sareng ampir saha waé di nagara-nagara anu nyarios basa Jerman kenal sareng aranjeunna. Masing-masing gambar diperkaya ku rékaman audio sora seniman, kalebet garis pilem aslina, anékdot sareng sakedik puzzles audiovisual.

Frankfurt ngagaduhan kahormatan janten bandara pangpayunna anu janten host "Faces Behind the Voice". Taun ka tukang paméran ngajelajah 20 stasion karéta Jérman anu béda. Kalayan maturan budaya panganyarna ieu, Bandara Frankfurt teras-terasan ngudag targétna pikeun pikaresepeun wisatawan sareng tamu kalayan maturan anu henteu biasa pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngahibur salami cicing.

Operator bandara, Fraport, komitmen pikeun nyumponan kabutuhan sareng kahoyong masing-masing wisatawan sareng pangunjung anu saluyu sareng slogan na, "Gute Reise! Kami ngajantenkeun ”. Éta teras-terasan ngembangkeun sareng ngalaksanakeun jasa sareng fasilitas énggal pikeun tetep nyandak pangalaman pelanggan di hub transportasi pangutamana di Jerman kana tingkat kanikmatan sareng kenyamanan anu énggal.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan seueur jasa anu ditawarkeun di Bandara Frankfurt, anjeun diondang pikeun didatangan halaman wéb bandara, nu Toko Layanan, atanapi sadinya Twitter, Facebook, Instagram or YouTube kaca.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.