24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Warta Breaking Bangladés Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Nepal wartos kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Tiba kacilakaan di Kathmandu, Nepal: Pesawat sareng 67 panumpang

bimn
bimn

Pesawat panumpang AS - Bangla Airlines parantos ngadat di bandara Kathmandu di Nepal dinten Senén. Aya 67 panumpang dina kapal nalika pesawat badarat badarat.

Pidéo anu dipasang ku pangguna dina Facebook nunjukkeun haseup ngebul tina naon anu katingalina sapertos pesawat anu rusak pisan. Tim penyelamat dikabarkan ngévakuasi sahenteuna 17 jalma, anu ayeuna parantos dipindahkeun ka rumah sakit caket dieu.

Aya opat anggota awak ogé dina pejabat anu nyarios yén panumpangna kalebet 37 lalaki, 27 awéwé sareng dua murangkalih.

Média lokal ngaidentifikasi pesawat éta salaku S2-AGU, Bombardier Dash 8 Q400, tapi teu acan aya konfirmasi ku pejabat. Nanging, laporan ku CNN ngadugikeun pejabat anu nyarios yén pesawat anu dimaksud nyaéta BS 211, AS-Bangla US-Bangla Airlines, maskapai milik swasta Bangladesh.

US-Bangla Airlines ngamimitian operasi sareng penerbangan domestik dina 17 Juli 2014. Éta mangrupikeun cabang tina US-Bangla Group, perusahaan patungan Amérika Serikat-Bangladés. Mimitina, maskapai éta ngaluncurkeun dua tujuan domestik, Chittagong sareng Jessore ti hub na di Dhaka. Penerbangan ka Cox's Bazar ti Dhaka diluncurkeun dina bulan Agustus. Dina Oktober, maskapai ngaluncurkeun penerbangan ka Saidpur.

Dina Juli 2016, maskapai éta ngumumkeun rencana pikeun fase dina dua pesawat Boeing 737-800 kahijina dina bulan Séptember taun anu sami sareng salajengna ngaluncurkeun rute internasional anu anyar, contona ka Singapura sareng Dubai di akhir 2016.

US-Bangla Airlines ngarencanakeun kéngingkeun pesawat udara Airbus A330 atanapi Boeing 777 kanggo ngamimitian operasi ka Jeddah sareng Riyadh

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.