24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Investasi Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pembukaan Grand Resort Istana Macan di Bhairahawa, Nepal ngumumkeun

0a1a1-21
0a1a1-21

Grup Pérak Warisan ngumumkeun bubuka grand Resort terintegrasi bintang 5 kahijina - Tiger Palace Resort di Bhairahawa, Nepal dina Maret 2018. Dipimpin ku visi anu pikasieuneun pikeun ngarobah bentang hiburan Asia Kidul, acara pembukaan anu hébat sumebar dina dua dinten, Saptu , 16 Maret sareng Minggu, 17 Maret 2018. Sémah bakal nyaksian pagelaran jogét anu disegerkeun ku pasukan Ukraina anu kawéntar sareng Penari Thailand babarengan sareng pagelaran anu ngageter ku sensasi jogét Bollywood, Natasa Stankovic sareng Poonam Pandey. Tetep satia kana janji mérek Tiger Palace Resort bakal janten tujuan hiburan anu matak ngagumbirakeun sareng haté teu sapertos naon anu parantos ditingali ku konsumen India sateuacanna.

Lokasina di Bhairahawa, di daérah Terai subtropis Nepal kidul, Tiger Palace Resort ngan 8 km kaléreun wates India-Nepal. Gampang diakses pikeun palancong India, jarakna 2 jam 45 menit perjalanan ti Bandara Gorakhpur (Uttar Pradesh, India) ngajantenkeun tujuan anu sampurna pikeun anu milari istirahat tina biasana, biasa, matak pikaboseneun.

Tucked jauh ti ramé unggal poé, Macan Istana Resort aya dina dunya sorangan. Dikurilingan ku pemandangan indah di tutugan gunung Himalaya sareng tempat wisata anu kasohor dugi ka Situs Warisan Dunya UNESCO di Lumbini - tempat lahirna Lord Buddha, sareng Taman Nasional Chitwan - tempat ayana sato langka kalebet badak tanduk sareng macan Bengal, sapertos ogé caket ka kota kuno Kapilavastu, Devedaha sareng Palpa.

Bubuka lemes Hotel diayakeun tanggal 20 Séptémber 2017.

Tim Shepherd, Co-founder sareng Senior Advisor, Silver Heritage Group, nyarios: "Tiger Palace Resort mangrupikeun tempat wisata terpadu anu munggaran anu dimilik sareng dioperasikeun ku bintang lima di Bhairahawa, Nepal. Resort ieu mangrupikeun bagian penting tina strategi pertumbuhan inti Silver Heritage Group dina fokus dina ngembangkeun resor kasino di perbatasan Indo-Nepal sareng ngamodalan permintaan anu kuat ti nasabah India pikeun tujuan hiburan anu hadé. Pasar targét langsung pikeun resor ieu ngandung langkung ti 15 juta warga India kelas menengah anu aspirasi anu cicing dina genep jam perjalanan ti resor, di nagara bagian kaasup Delhi, Uttar Pradesh, Bihar sareng Benggala Kulon. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov