24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Darat di Kathmandu kalayan beja anu pangsaéna: Nepal nunjuk Menteri Pariwisata anyar

sharashamin
sharashamin
Ditulis ku jelema nu nyunting

Perdana Menteri Nepal, KP Sharma Oli, dinten ayeuna ngalegaan Kabinet na sareng ngalebetkeun 15 menteri anyar dina Déwan Para Menteri, kalebet Hon anyar. Rabindra Adhikari salaku Menteri Budaya, Pariwisata, sareng Penerbangan Sipil.

Shradha Shrestha, Manajer Pangembangan Merk sareng Mitra Perusahaan pikeun Papan Pariwisata Nepal, dipasang kana Facebook na: Landed di Kathmandu kalayan beja anu pangsaéna. OurRabindra Adhikari Dai nyaéta Menteri Pariwisata Anu Hormat kami. Jalma anu paling pantes sareng gairah kalayan énergi lengkep sareng ideu pikeun promosi Pariwisata Nepal. Teu tiasa nyungkeun langkung.

Aya CEO anu reueus di Déwan Pariwisata Nepal, Deepak R. Joshi, anu ngucapkeun selamat ka menteri anyar saatos balik ti ITB Berlin sareng roadshow di Warsawa.

Dewan Pariwisata Nepal suksés ngatur sareng ngiringan tilu acara promosi Nepal di Warsawa salaku bagian tina misi penjualan Éropa na anu ngamimitian na Kembara Wisata Éropa Éropa na 2018 dinten ayeuna di Warsawa sareng réspon anu lumayan ngadaptar ku langkung ti 60 agén.

Saur Shrestha: "Warsawa masihan urang langkung seueur cinta sareng perhatian unggal taun. Éta leres-leres rewarding ningali seueur minat sareng cinta pikeun nagara urang ti urang Polandia. Kami ngarepkeun bakal naékna kadatanganana dina taun ieu sareng sajabana. ”

Acara ieu kalebet CEO Joshi anu nyarios ka pemirsa dina konperénsi pers ngeunaan Acara Himalaya Polandia di Markas PAP Polandia Markas sareng pamutaran khusus pilem "Chasing the Breath" ngeunaan Everest Marathon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.