Wisata Yordania bagja: Istanbul - Aqaba ayeuna teu lirén dina Turkish Airlines

1
1

Aqaba nembé dibuka pikeun dunya global Turkish Airlines sareng jaringan pangageungna di dunya. Kalayan jasa anu aya ka Amman, Turkish Airlines ayeuna nambihan Aqaba kana jaringan hiber na salaku 2nd tujuan di Yordania.

Mimiti ti dinten ayeuna, penerbangan Aqaba bakal dioperasikeun ti Istanbul teu eureun-eureun 3 kali per minggu.

Aqaba mangrupikeun salah sahiji gerbang utama pikeun Petra, Gurun Kidul sareng Pantai - sadayana penting pikeun industri perjalanan sareng pariwisata di Yordania.