24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Warta Breaking Bangladés Megatkeun Berita Perjalanan kuliner Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Turis Bangladesh resep Nepal: Dhaka Travel Mart 2018 nunjukkeun

IMG_20180324_133625
IMG_20180324_133625

Pameran pariwisata Internasional 'Dhaka Travel Mart 2018' anu dimimitian tanggal 24 Maret di Ball Room of Pan Pacific Sonargaon Hotel atosan dinten ayeuna.

AKM Shajahan Kamal, Menteri Penerbangan Sipil sareng Pariwisata sacara resmi ngaresmikeun pameran éta. Nyarioskeun dina program perdana, Menteri Kamal ngahargaan dukungan Bangladés nampi post crash US. Cenah ayeuna aya di bagian Bangladés pikeun ngadukung Nepal. Menteri Kamal negeskeun kana promosi wisata silih sabab pikeun seueur urang Bangladesh, Nepal mangrupikeun tujuan anu dipikaresep.

The Bangladesh Monitor, publikasi perjalanan sareng pariwisata nagara nuju ngatur pameran pikeun waktos anu ka lima belas. US- Bangla Airlines, maskapai swasta di nagara éta mangrupikeun Judul Sponsor sedengkeun Dewan Pariwisata Bangladesh sareng maskapai nasional Biman Bangladesh Airlines ngadukung acara éta salaku Mitra.

Opat puluh dalapan organisasi ti sababaraha nagara kalebet Nepal sareng host Bangladés ngiringan 5 paviliun sareng 60 bilik di Dhaka Travel Mart 2018. Organisasi Pariwisata Nasional, Airlines, Operator Wisata, Hotel, Resor, Portal Pesanan Online, Panyedia Layanan Kaséhatan mangrupikeun pamilon utama .

Bangladés hoyong pisan terang yén tujuan wisata anu béda-béda. Khususna, kagiatan sareng produk Nepal aya dina daptar patarosan anu hadé.

Ieu pas pas kacilakaan tragis AS- Bangla Airlines di bandara Kathmandu ngagaduhan pentingna nyalira. Jalma-jalma anu ngadatangan stand Nepal datang kalayan cinta sareng hormat anu jero. Aranjeunna dina hiji cara éta simpati kami sareng dirina sorangan; mart éta sahingga suksés dina nengtremkeun ati jalma Bangladeshi ngeunaan silaturahmi anu tara anu ditawarkeun ku Nepal.

dav

dav

dav

Sapuluh rébu urang datang ka Dhaka Travel Mart 2018.

Dewan Pariwisata Nepal ngiringan sareng 7 perusahaan wisata wisata-Kuti Resort, B-Line Tours & Travels, Hotel Annapurna, All Seasons Adventure, Regulus Treks & Expedition, Sealinks Travels & Tours Pvt.Ltd. sareng Saraogi Travels. Dewan Pariwisata Nepal diwakilan ku Mr. Mani Raj Lamichhane, Manajer Senior sareng Mr. Sudhan Subedi, Patugas Senior.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.