24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Turki mareuman sadaya réstoran sareng kafe, mesen curfews akhir minggu

Turki mareuman sadaya réstoran sareng kafe, ngumumkeun jam malam sabtu minggu
Présidén Turki Recep Tayyip Erdogan
Ditulis ku Harry S. Johnson

Présidén Turki Recep Tayyip Erdogan ngumumkeun dinten ayeuna yén kurfew parsial bakal diwanohkeun dina akhir minggu, kusabab kanaékan jumlah kasus anyar Covid-19.

Salaku tambahan, otoritas Turki mutuskeun pikeun nutup sadaya kafe sareng réstoran di nagara éta, ngamungkinkeun aranjeunna dianggo ngan ukur pikeun take-out.

Kamari Turki nyetél rékaman harian anyar pikeun jumlah kasus COVID-19 anu nembé dideteksi. Total 3316 penderita COVID-19-positip anyar diidéntifikasi - jumlah poean pangluhurna saprak April.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.